Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare permis după urmarire penală


Dragos7

Recommended Posts

Salutare ! 

In data de 4 martie 2019 situat intr-o comuna învecinată impreună cu mai multi prieteni la o aniversare .In jurul orei 04:20 doi tineri erau foarte agresivii acestia fiind din satul gazdei noastre . Tin sa mentionez ca atuncia , eram cu masina si am si baut 5..6 berii si ceva coniac ! A inceput o atercatie ...la un moment dat un baiat a venit catre mine si un coleg cu o furcă ...in forma de neajutorare ne.am repezit in masina mea care era in fata casei ...acesta a inceput sa dea in masina iar atunci m.am deplasat cam 30 de metri ..am oprit motorul dupa m.am intors inapoi sa vad de prietenii mei ...in curte era o batalie ca din filme ...a rezumat o tentativa de omor pentru baiatul vinovat .Domnii polististi de pe raza au venit cat se poate de repede ...eu i.am sunat ..Le.am povestit exact cum se intamplase ...

M-au intrebat daca am baut si le-am confirmat , in fiola a rezumat 0.42 mg am fost la spital pentru probe ...a rezumat 0.68mg .

Procuroarea a renunțat la urmarirea penala ..pentru ca si ea a inteles ca am fost o urgentă si am fost neajutorat ! 

Intrebarea mea pe cate zile imi suspenda permisul ? Multumesc ! 

Link to comment
  • 4 weeks later...

Buna ziua, acum un an de zile am fost prins conducand fara dreptul de a conduce un autovehicul ( fapta s-a intamplat fix intre 2 prelungiri). Mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere fara permis. 
In cazul in care judecatorul confirma ordonanta procurorului de renuntare la urmarirea penala, in cat timp imi pot recupera permisul, luand in considerare ca nu exista atecedente?
Multumesc aticipat.

Link to comment
  • Marius changed the title to Recuperare permis după renuntarea la urmarirea penală
  • 2 years later...

Buna seara, in data de 17.05.2021 am iesit cu masina mea care avea numerele rosii si asigurarea expirate de o saptamana. La un moment dat un echipaj al politiei rutiere imi face semn sa opresc dar eu imi continui deplasarea si trec pe langa ei si cu viteza de 117 km/h in localitate (greseala mare am facut) Au aflat cine sunt si la cateva minute au fost la mine in fata casei porniti rau, mi s-a intocmit dosar penal, permisul retinut 90 de zile pentru viteza si inca 30 de zile pentru neoprire la semnalul lor, alcool 0 si fara accident. Am primit dovada cu drept de circulatie 15 zile dar care s-a prelungit automat pe perioada starii de alerta. Astazi am primit o scrisoare de la tribunal cu clasare si avand in vedere ca era stare de alerta s-au prelungit documentele si fiind la prima abatere nu am fost trimis in urmarire .

Daca atunci cand am fost oprit permisul mi-a fost retinut pentru doua fapte, pe 90 si 30 de zile se aduna si se fac 120 de zile ? Sau cele 30 intra in alea 90 ?

Suspendarea incepe din momentul in care predau la politie clasarea ?

Mai pot sa ma inscriu la examenul 13/15 de reducere la 30 de zile ?

Multumesc

Link to comment
  • Marius changed the title to Recuperare permis după urmarire penală

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.