Jump to content
POLITISTI.ro

Examen de admitere la politie in 2019

ClaudiuCsGo

Recommended Posts

Am si eu un set de intrebari privind admiterea la scoala de politie ,, Vasile Lascar'' Campina.

Din cate stiu trebuia sa se faca o sesiune in toamna,dar din ce-am auzit pe internet ,se zvoneste ca urmatoarea sesiune va fi in ian 2020 . Asa este ?

Daca da, vreau sa stiu daca se va reintroduce criteriul de inaltime ?

Daca da :)) , pot face o derogare in privinta asta sau o cerere.. nu stiu cum sa-i zic.. 

Eu am mai dat de cateva ori ,dar nu am fost pregatit pentru scris si acum imi pare rau si vreau sa fac tot posibilul sa intru.

• Marius changed the title to Examen de admitere în poliţie - 2019
  • Moderator

Răspunsuri la întrebări de la Minister pe pagina de Facebook.

Citat:

Dragi prieteni, în ultima perioadă de timp ne-ați adresat mai multe întrebări legate de admiterea de anul acesta la Școlile de Agenți și Subofițeri ale M.A.I.
Pentru că vrem să fiți primii informați, facem următoarele precizări:
1. la momentul actual, în aceste școli se pregătesc, la capacitate maximă, două serii de elevi, totalizând peste 5.750 de elevi. În aceste condiții, în anul calendaristic curent NU VA EXISTA posibilitatea tehnică pentru a mai putea fi organizată o nouă sesiune de admitere.
2. O nouă sesiune de admitere la școlile postliceale ale M.A.I. va fi organizată în prima parte a anului 2020, conform graficului ce va fi comunicat din timp.
3. Nu se va introduce limita de înălțime.
4. Singurele sesiuni de admitere care se vor organiza anul acesta sunt cele de la Academia de Poliție și instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale care pregătesc personal pentru nevoile M.A.I.

Postarea originală

• Marius changed the title to Examen de admitere la politie in 2019
  • 2 weeks later...

Buna seara,

Locurile scoase la ANI (beneficiar MAI, desigur) sunt doar pentru "doi si un sfert" ori (intrebare de profan) exista un numar alocat de locuri si pentru alte structuri (DGA, DOS, etc)?