Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare garanție materială pentru gestionarii din MAI


Recommended Posts

Urmează să mă mut de la Serviciul Logistic,  înapoi în teritoriu. La finalul predării,  după inventariere, ar trebui să mi se restituie garanția materială reținută în fiecare lună.  

Problema e că Financiarul spune că nu îmi dau ei banii, ci BCR și că nu voi primi toată suma, ci o parte, pentru că BCR trebuie să mănânce și ei o pâine și să le achit lor și comision de administrare dar și de retragere. 

Acum, eu nu am dat banii BCR-ului, nu am cerut să ajungă banii mei la BCR și nu vreau să le dau nimic. Eu am semnat contractul cu ipj și ei trebuie să îmi restituie banii, nu? Și chiar dacă nu țin ei banii, de ce trebuie să mă duc tot eu la bancă,  de ce trebuie să le plătesc tot eu comisioane si de ce trebuie să mă tracaseze pe mine?

Dacă are cineva  sfaturi, informații, înafară de o lege veche din 1969, care specifică al său caracter în numerar al garanției materiale, aș fi recunoscător. 

 

Edited by omide
Link to comment
  • Member

Cum adica sa iti dea BCR-ul banii? Orice banca, vireaza pe card, suma data de angajator. Ei intai opresc garantia materiala, transmit suma catre banca, apoi banca vireaza banii. Ca sa iti bati joc de ei, mergi si solicita sa nu iti mai vireze banii pe card si sa ii iei in mana. Sa vedem apoi cum vor mai arunca vina pe BCR. 

Edited by Andrei
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.