Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare garanție materială pentru gestionarii din MAI

Recommended Posts

Urmează să mă mut de la Serviciul Logistic,  înapoi în teritoriu. La finalul predării,  după inventariere, ar trebui să mi se restituie garanția materială reținută în fiecare lună.  

Problema e că Financiarul spune că nu îmi dau ei banii, ci BCR și că nu voi primi toată suma, ci o parte, pentru că BCR trebuie să mănânce și ei o pâine și să le achit lor și comision de administrare dar și de retragere. 

Acum, eu nu am dat banii BCR-ului, nu am cerut să ajungă banii mei la BCR și nu vreau să le dau nimic. Eu am semnat contractul cu ipj și ei trebuie să îmi restituie banii, nu? Și chiar dacă nu țin ei banii, de ce trebuie să mă duc tot eu la bancă,  de ce trebuie să le plătesc tot eu comisioane si de ce trebuie să mă tracaseze pe mine?

Dacă are cineva  sfaturi, informații, înafară de o lege veche din 1969, care specifică al său caracter în numerar al garanției materiale, aș fi recunoscător. 

Edited by omide
  • Member

Cum adica sa iti dea BCR-ul banii? Orice banca, vireaza pe card, suma data de angajator. Ei intai opresc garantia materiala, transmit suma catre banca, apoi banca vireaza banii. Ca sa iti bati joc de ei, mergi si solicita sa nu iti mai vireze banii pe card si sa ii iei in mana. Sa vedem apoi cum vor mai arunca vina pe BCR. 

Edited by Andrei