Jump to content
POLITISTI.ro

Accesul autoturismelor personale in parcarile din incinta sediilor de politie


Marius

Recommended Posts

 • Moderator

In unele inspectorate de politie judetene, ori alte sedii de politie, ce au parcare in incinta sediilor, este permis accesul doar anumitor autoturisme, respectiv celor ce apartin doar sefilor.

La voi cum este?

Se permite parcarea autoturismelor proprietate personala in incinta sediului de politie unde lucrati?

Link to comment
 • Member

Cam la fel, depinde de spatiu. Daca este mare, o poti strecura...mai ales dupa 16:00. Daca nu, nici sefii nu le baga :)

Link to comment

La noi le baga doar sefii, respectiv inspectorul sef si adjunctul.

dpdv personal nu sunt de acord, mai ales ca s-a umplut curtea cu masini confiscate si mcv-uri.

Link to comment
 • Moderator

Eu văd mult mai radical lucrurile în privinţa acestei situaţii.

Aici sunt două cazuri:

 • când există locuri de parcare în curtea unităţii ce rămân libere, chiar şi după parcarea tururor autoturismelor de serviciu
 • când nu există astfel de locuri de parcare

În primul caz, accesul maşinilor personale trebuie să se facă nediscriminatoriu, ci doar în funcţie de ocuparea acelor număr de locuri disponibile.

În al doilea caz, accesul să fie permis numai pentru maşinile ce aparţin poliţiei.

Dacă nu se procedează aşa, este un caz clar de discriminare şi cei ce dau astfel de dispoziţii ar trebui sancţionaţi.

Link to comment

Oare masina personala a unui sef este mai importanta si mai valoroasa decat a unui ,,suptofiter '?

Este o aberatie ,cine gaseste loc de parcare, parcheaza cine nu sa fie sanatos , parcheaza masina personala in afara unitatii. :emo-yessir:

Edited by Elvis
Link to comment

Ca o parere personala cred ca , orice institutie sau firma privata daca poseda spatiu de parcare trebuie sa accepte angajatii proprii care lucreaza acolo in limita locurilor disponibile fara discriminare . Este o regula de educatie si de respect reciproc . Asta fara incurcarea cailor de acces sau a zonelor vitale la care trebuie sa se patrunda destul de des . :clip:

Link to comment
 • 4 weeks later...

La IJPF Tulcea nu este permisa decat a sefului de inspectorat, adjunctiolor si sefilor de birouri. In general grade de la comisar in sus. Restul suntem prea negri pentru ei si nua avem drepturi. Iar loc este Slava Domnului buluc. Un exemplu clar de "neam prostie"!

Link to comment

Depinde si de spatiul de care dispune institutia dumneavoastra. La mine chiar daca in garaj in afara de autoturismele ministerului doar seful de sectie poate parca nu este o problema deosebita intrucat dispunem si de parcare dedicata sectiei..so ...wtf?

In plus decat sa parchez autoturismul in parcarea sectiei si sa ma blocheze vreun coleg binevoitor care tocmai atunci s-a gasit sa se duca pe la Parchet sau ceva de genul(o spun din experienta personala) mai bine gasesc un loc de parcare stradal in apropiere si stau mai linistit...cand mi-am terminat programul plec acasa.

Link to comment
 • Moderator

Așa era și la noi la început. Dar sindicatul a luat poziție, a trimis câteva adrese, a pus niște întrebări ... și acum intră toată lumea, în funcție de ordinea sosirii la program. Când se ocupă toate locurile, cei mai lenți își caută loc de parcare pe afară.

Această practică a adus și un beneficiu, a scăzut procentul întârziaților la program. :lol:

Link to comment
 • 2 months later...

La IJPF Tulcea nu este permisa decat a sefului de inspectorat, adjunctiolor si sefilor de birouri. In general grade de la comisar in sus. Restul suntem prea negri pentru ei si nua avem drepturi. Iar loc este Slava Domnului buluc. Un exemplu clar de "neam prostie"!

colega, eu intru zilnic acolo cu masina, chiar si in conditiile in care multe spatii de parcare au fost ocupate de autoturismele de serviciu venite din fonduri europene; nimanui nu i-a fost interzis accesul, indiferent de grad si functie, de la maturator la sefi; poate nu ai mai avut loc, cine stie...

Link to comment

Exista o dispozitie care interzice parcarea auto personale in parcarile destinate parcului auto al M.A.I., dar ea interzice parcarea oricarui autoturism, indiferent cui apartine. Nu-i retin numarul, dar am citit-o acum vreun an.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.