Jump to content
POLITISTI.ro

Date rezultate din evidența operativă a organelor judiciare


RoxanaA
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Pentru sustinerea unui examen la o instituție judiciara mi se cer datele rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare. Imi puteti spune, va rog, care este procedura pentru obtinerea acestor date ( inclusiv perioada de eliberare) si cui ar trebui sa ma adresez? Mulțumesc anticipat!

  • Upvote 1
Link to comment

Nu știu sa raspund. Printre documentele enumerate pentru compunerea dosarului( C.i., diplome, cazier judiciar, cazier fiscal, etc) sunt mentionate cu liniuță : date rezultate din evidența operativă a organelor judiciare.

Screenshot_2019-02-21-01-35-59-357_com.android.chrome.png

Edited by RoxanaA
Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Am înțeles, participi la un examen pt ocuparea unei funcții vacante, cel mai probabil din cadrul Ministerului Justiției, iar aceste “date rezultate din evidenţa operativă a organelor judiciare” se referă la peroana ta. Înseamnă că ai nevoie de o adeverință care să ateste că nu ești cercetată penal ori ai sancţiuni pentru comiterea de fapte ce aduc atingere liniştii şi ordinii publice, etc. care să dovedească buna reputație în societate - o condiție impusă candidaților pentru astfel de funcții. 

Cererea pentru obținerea unui astfel de document trebuie să fie motivată (să precizezi clar pentru ce îți trebuie și unde urmează să fie folosită) și să cuprindă datele complete de stare civilă, inclusiv codul numeric personal, etc.
Cererea se depune la orice subunitate de poliție, preferabil ar fi să o depui la unitatea de poliție în a cărei rază administrativ-teritorială domiciliezi.

Succes!

  • Upvote 1
Link to comment

Da, ai dreptate, pentru astfel de examen intentionez sa particip. Multumesc frumos pentru lamuriri. Exista un formular tip pentru astfel de cerere sau poate fi pur si simplu facuta de mana? Mi -ati putea spune si o perioada aproximativa pentru rezolvarea cererii sau depinde de fiecare subunitate?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.