Salut sunt nou pe acest forum si as avea cateva intrebari pentru cei in domeniu.
Daca as vrea sa fac Politia rutiera, un baiat de la scoala de politie Vasile Lascar mi-a zis ca trebuie sa fac scoala de politie apoi sa ma duc ca specializare sau ceva de genu in alt oras pentru a face Politia rutiera . Este adevarat ( daca da care anume este orasul?)?! sau pot face tot aici in Campina? Cat dureaza sa fac acele cursuri pentru Politia rutiera.
Aaa si as mai avea o intrebare .
Daca este sa urmez aceasta cariera pe care eu mi-o doresc as putea lucra in Campina?
Eu sunt din Campina si m-as intreba daca as putea sa profesez tot aici in municipiu ca din cate am auzit te trimit ei pe unde sunt locuri sau ceva de genu ...
Question
Cezaryk5o
Salut sunt nou pe acest forum si as avea cateva intrebari pentru cei in domeniu.
Daca as vrea sa fac Politia rutiera, un baiat de la scoala de politie Vasile Lascar mi-a zis ca trebuie sa fac scoala de politie apoi sa ma duc ca specializare sau ceva de genu in alt oras pentru a face Politia rutiera . Este adevarat ( daca da care anume este orasul?)?! sau pot face tot aici in Campina? Cat dureaza sa fac acele cursuri pentru Politia rutiera.
Aaa si as mai avea o intrebare .
Daca este sa urmez aceasta cariera pe care eu mi-o doresc as putea lucra in Campina?
Eu sunt din Campina si m-as intreba daca as putea sa profesez tot aici in municipiu ca din cate am auzit te trimit ei pe unde sunt locuri sau ceva de genu ...
Multumesc
Top Posters For This Question
10
4
2
2
Popular Days
Aug 6
9
Aug 3
8
Sep 2
5
Aug 4
3
Top Posters For This Question
Cezaryk5o 10 posts
Marius 4 posts
Catalin 2 posts
VictorL 2 posts
Popular Days
Aug 6 2011
9 posts
Aug 3 2011
8 posts
Sep 2 2011
5 posts
Aug 4 2011
3 posts
Popular Posts
Marius
Cand nu pricepi la timp, nu-ti ramane decat sansa sa intelegi prea tarziu.
arcan
Cu totul diferit de ce ai invatat tu la comunitari.Nu mai incerca cu fofarlica ca nu tine.
Elvis
Cezar nu trebuie sa iti ceri scuze. Sa poti lucra la politia rutiera trebuie sa faci scoala de politie -logic. Dupa mai vezi tu cum ajungi la rutiera. Dar daca visezi sa ajungi acolo si asta ti-
30 answers to this question
Recommended Posts