Jump to content
POLITISTI.ro

Traian Igas vrea sa distruga Politia Romana

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Ati urmarit declaratiile lui Igas la Realitatea TV? :doh:

A spus foarte clar ca doreste sa modifice statutul politistului in privinta stabilitatii politistului la locul de munca. Ospatarului nu i se pare normal ca politistul sa fie mutat cu acordul sau si vrea sa devenim sclavi pe plantatie.

In plus, in modificarile aduse statutului, ospatarul doreste ca politistul pus la dispozitie pana la pronuntarea instantei de judecata sa nu mai fie platit chiar daca este declarat nevinovat.

A mai declarat ca in MAI au fost angajati din sursa externa peste 60 000 de lucratori, iar 30 000 dintre acestia sunt angajati pe pile.

Publicat

La ce hal de invitati sunt in studio, nici nu ma mira ca poate abera si nimeni nu il opreste.

Publicat

de ce sa il opreasca? nu vrei sa vezi ce le trece prin cap? lasa-i sa isi dea arama pe fata.

Publicat

Dar la el nu se uita cat de prost pregatit este?

Publicat

dar nu stii ca prostii nu isi dau seama de asta? este la fel ca si sforaitul - niciodata cel care sforaie nu se trezeste din cauza asta :)

• Moderator
Publicat

Cu o declaratie a lui eu sunt de acord. Are dreptate cand spune:

"S-a greşit. Au fost angajări pe bandă rulantă pentru cei care nu au făcut o şcoală de Poliţie"

Dar, aceasta declaratie este numai o modalitate prin care incearca sa-si justifice politizarea si masurile aberante pe care doreste sa le ia, sub paravanul reformei in MAI.

Da, angajarile din sursa externa au daunat si au deprofesionalizat aceasta meserie, DAR asta nu inseamna ca acum acesti oameni trebuie aruncati ca niste masele stricate, pentru ca ei sunt de-ai nostri. Sunt multi care s-au integrat foarte bine si au devenit profesionisti, iar cei ce nu au facut-o trebuiesc eliminati punctual cu timpul daca nu corespund cerintelor, nu asa pompieristic in stilul acestui guvern de doi lei.

Daca nea ministru asta doreste sa faca ceva bun si cu cap, atunci sa indrepte aceasta eroare pentru viitor. Sa modifice legile astfel incat sa nu mai permita denaturarea unei exceptii prevazute de lege si transformarea ei intr-o situatie uzuala. Iar pe parcursul catorva ani se va schimba structura politiei, pentru ca asa se face o reforma adevarata dupa parerea mea. Mai ales ca pierderile naturale (pensionari, etc) in acest sistem permit acest lucru, fiind undeva in jurul a 2000-2500 de oameni anual.

In schimb, el foloseste astfel de fraze, pentru a-si acoperii abuzurile si aberatiile ce se pregateste sa le comita.

Publicat (modificat)

Ati pierdut ceva foarte important din vedere si anume ca lautarul mai spune printre altele " .........spre sfarsitul anului vom mai disponibilza inca 6.000 de oameni din MAI". Adica va urma un nou val de disponibilizari. Vom ajunge sa patrulam singuri pe strazi dupa mintea odihnita a menestrelului. Imi vine in minte un citat celebru al lui Vasile Ghica:" In mana prostului creionul devine mitraliera "

Modificat de copman
  • Apreciez 2
Publicat

asta e doar razbunarea chiorului si pentru a pune acest plan in actiune are nevoie de carpa asta numita ministru. CRED ca absolut tot ce si-au propus acesti "conducatori" va fi pus in aplicare. ne vor sclavi, sclavii lor

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

30 000 de angajati pe pile

pe astia ar trebui sa-i dea afara a doua zi (???), dar cu pilele ( cei aflati deja in sistem) celor care au intrat pe pile , ce faci????

cine le-a aprobat pilosilor doua avansari in cursul aceluiasi an ????? :hmmmt:

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Corect. Domnii colegi de pe la dgipi, sipi, pipi si ce-o mai fi pe acolo, ar fi trebuit sa-si faca simtita existenta in toate aceste cazuri si atat pilele cat si pilosii ar fi trebuit sa fie cercetati pentru trafic de influenta si sa fie exclusi absolut toti. Dar nu asa cum vrea ospatarul, la gramada cu o stampila pusa de el, de parca el este un guru si stabileste vinovatia tuturor. Pentru ca domnu' ospatarel, daca initial dorea sa reformeze dgipi-ul, dupa putin timp si-a schimbat subit si radical parerea, iar acum este un mare fan si sustinator al serviciilor de info ale ministerului. Ba chiar a declarat ca este foarte multumit de activitatea lor. Oare de ce nu-i intreaba ce au pazit cand s-au facut aceste angajari pe pile?

Publicat (modificat)

Ati observat ca a folosit doar cuvintele 'politist' si 'politisti' in loc de angajat la interne....Asta e clar pus pe politisti!!!!Pentru el raul de la interne este doar POLITISTUL..... :doh:

Modificat de povi
  • Membru
Publicat (modificat)

Nea Dudu Ionescu, vesnicul nebarbierit, era contrariat la Rtv cum de a crescut nr salariatilor "Ministerului de Interne" de la 120 000 la 150 000 din 2000 pana azi?! Hmmmm..... :hmmmt: oare pt ca intre timp s-a comasat Ministerul Administratiei Publice cu Min de Interne?!! Iata o idee nou. :doh: Apropo, tot el constata spre final ca cele 2 s-au unit, dar tot nu se prinde.

Plus ca nu stiu cat de exacte sunt cifrele respective.

Modificat de ben
  • Moderator
Publicat

Nici el nu e departe de ospatar. Probabil singura diferenta or fi studiile efectuale la timp.

• Membru
Publicat

deci suntem 55000 de politisti, dintre care 60000 incadradi din sursa externa...

Chiar nu gaseau o marioneta putin mai inteligenta? Macar suficient de inteligenta cat sa taca...

• Membru
Publicat

Ati pierdut ceva foarte important din vedere si anume ca lautarul mai spune printre altele " .........spre sfarsitul anului vom mai disponibilza inca 6.000 de oameni din MAI". Adica va urma un nou val de disponibilizari. Vom ajunge sa patrulam singuri pe strazi dupa mintea odihnita a menestrelului. Imi vine in minte un citat celebru al lui Vasile Ghica:" In mana prostului creionul devine mitraliera "

La mine la sectie s-a inceput deja... si azi si maine o sa execut serviciu cu auto, dar singur...noua politica a "firmei" sa acoperim consemnele instituite pe raza sectie...vreo 3 la numar :naughty:

Publicat

Inca nu realizati ca Igas e doar o marioneta, cand de fapt vocea este a papusarului baselu, care sta in culise, asteptandu-se probabil ca lumea sa nu aprobe ceea ce pune in gura marionetei, insa ouale clocite sa se sparga tot in capul marionetei?

Publicat

acest ospatar este de o nesimtire si o prostie crunta....cert este ca dirijat de marinarul cu privire sasie,este croit sa ne dea afara in masa

• Moderator
Publicat

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, azi, că demisionează din funcţie, nemulţumit de banii primiţi la rectificarea bugetară, care s-a discutat fără a i se cere punctul de vedere, şi a precizat că în mandatul său a avut mai multe dispute cu reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor.

Ungurul le arata putin ce inseamna sa ai sange-n instalatie si sa nu te cramponezi intr-o functie care oricum este trecatoare. In schimb ministrul nostru si cu seful politiei ne jignesc si ne balacaresc cu fiecare ocazie ce li se ofera. :doh:

Doamne, de ce impostori si oameni slabi am ajuns sa fim condusi!

Publicat
:hmmmt: sau este un prilej sa o faca fara sa invoce adevaratele motive. astept o "sursa" de la DNA sa ne spuna ce dosare sunt pregatite si ptr Cseke. Prea a ramas Borbely singur singurel pe lista DNA :naughty:
  • Moderator
Publicat

Da. De Borbely nu s-a mai auzit nimic.

S-a linistit complet dupa ce la speriat chiorul cu DNA-ul putin asa.

Publicat

S-a rectificat bugetul şi pentru poliţie, din ce am înţeles s-au primit bani doar pentru plata unor servicii restante (expertize vechi, necropsii etc.) restul pentru carburant. Restanţe şi drepturi poate vreo 10% din 20% din 50%la sfârşitul anului (nu se ştie care an). E un comentariu of topic dar de când cu desfiinţarea forumului pe CNP iar SNPPC e mai mult cu cenzura decât cu reprezentativitatea postăm unde citeşte lumea frecvent. Dureros dar adevărat.

Publicat

Da. De Borbely nu s-a mai auzit nimic.

S-a linistit complet dupa ce la speriat chiorul cu DNA-ul putin asa.

Cand se vorbea despre regionalizare, pe forum, mai tii minte ca vorbeam de pisica DNA? Ei, Borbely asta a vazut, si ai sa vezi, prin Septembrie, cate matze vor fi aratate. Probabil se lucreaza la greu acum pe la dosare si interceptari.

• Membru
Publicat

Ungurul le arata putin ce inseamna sa ai sange-n instalatie si sa nu te cramponezi intr-o functie care oricum este trecatoare. In schimb ministrul nostru si cu seful politiei ne jignesc si ne balacaresc cu fiecare ocazie ce li se ofera. :doh:

Are pe naiba. E la fel de nenorocit ca oricare din fruntea tarii. Demisia lui numai onoare nu are. Daca avea asa ceva pleca dinainte sa stearga spitalele de pe harta Romaniei sau refuza asemenea lucru. Nu acum, cand raul a fost deja facut si licitatia pt cardurile de sanatate s-a terminat, deci s-au incasat si niste plati :naughty:

Motivele pt care a plecat nu le cunosc, dar pun pariu ca nu au nici in clin, nici in maneca cu faptul ca o avea coloana vertebrala, ci sunt mult mai marsave si care tin mai degraba de interesul personal. De aia nu mai poate el de spitale Trebuia sa demisioneze mai de mult, daca era pe-asa, dar vorba unui comandant de-al meu: nu poti sa fi si cu p*** in gura si cu sufletul in rai. Imi cer scuze pt limbaj, dar asta e adevarul.

Publicat

Mai sigur si-a dat demisia la ordinul baselului, care in urma cu aproximativ o saptamana a spus in direct la TV ca daca nu se impaca cu seful CAS le arata usa la amandoi.De unde onoare la portocalii acestia nenorociti?

• Apreciez 1
Publicat

Are legatura cu subiectul intr-o oarecare masura,dar la mine o sa fie interesant de vazut,ca am terminat scoala de politie anul trecut ,iar acum am fost primul sub linie la testul acela...In orice caz,nu cred ca faza cu scoala conteaza atat de mult,in fond,tot ce conteaza sunt doar cifrele.O zi buna.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.