Jump to content
POLITISTI.ro

Radare fixe pe camerele de rovinieta CNAIR


alexandru94

Recommended Posts

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva, va rog, cu o informatie referitoare la functionarea anumitor camere de rovinieta din tara si pe post de radar fix incepand cu 1 ianuarie 2019? Am incercat sa caut pe internet informatii in acest sens, dar nu am gasit nimic care sa provina dintr-o sursa oficiala cum ar fi CNAIR sau Politia Romana. Tot ce stiu este ca in anumite locatii au fost montati in asfalt senzori in acest sens(de exemplu la Posta Calnau in jud. Buzau).

Multumesc!

Link to comment
  • Moderator

Camerele video pentru rovinietă nu au cum să înregistreze viteza de deplasare a autovehiculelor, pentru acest lucru este necesar un aparat radar. Ştirile de acest gen care circulă pe internet sunt doar nişte inepţii, cel mai probabil, poveşti din auzite ori închipuirile unor minţi odihnite, ce sunt preluate şi distribuite fără o minimă verificare de foarte mulţi habarnişti.

Senzorii montaţi în asfalt oferă informaţii în timp real asupra condiţiilor meteorologice şi a condiţiilor de trafic (punctele în care traficul este aglomerat) către administratorul drumului, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), nu au nicio legătură cu Poliţia Română.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.