Jump to content
POLITISTI.ro

Incadrare politia economica / investigarea fraudelor


SavuAlecs

Recommended Posts

Buna ziua! Pe viitor mi-as dori sa devin ofiter in cadrul politiei economice, si ma intrebam care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a ajunge acolo. Momentan sunt student in cadrul Facultatii de Business, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, nivel licenta. Odata cu terminarea facultatii, sunt constient de faptul ca trebuie sa urmez studii in cadrul Academiei de politie, insa voiam, daca se poate, ca cineva sa-mi detalieze intreg procesul, incluzand specializarile care trebuie urmate in cadrul acesteia s.a.m.d. 

Multumesc anticipat!

Link to comment
  • Marius changed the title to Incadrare politia economica / investigarea fraudelor

Ok, multumesc pentru raspuns. Am inteles totusi ca daca am si studii terminate in cadrul unei facultati economice m-ar ajuta. Sa inteleg ca facultatea pe care o urmez acum nu are nici o relevanta sau e bine venita?

Link to comment
  • Moderator

Specializarile din Academie nu tin cont de facultatile absolvite anterior, ci de mediile de studii din cadrul Academiei si de optiunile formulate de catre studenti cand se formeaza clasele de specialitate. Studiile in domeniul economic te pot ajuta oarecum in activitatea de politie economica, insa nu prea mult. Politistii de acolo nu sunt contabili, ci foarte buni specialisti in cercetare penala. 

Link to comment
  • 3 months later...

Buna ziua ,

Sunt student in anul II la Facultatea de Mecanica si Tehnologie,  Inginerie şi Management, specializarea Inginerie Economică Industrială , licenta . Doresc sa dau admiterea la Scoala de agenti de politie Campina . Pe viitor as vrea sa lucrez la Investigarea Criminalitatii Economice . Imi sunt de ajutor aceste studii - IEI ? Daca nu , ce studii imi trebuiesc ?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.