Jump to content
POLITISTI.ro

Perchezitie informatica

Postare recomandată

Publicat

In cazul unei perchezitii informatice, vor fi recuperate si informatiile sterse de pe hdd/stick? Sau se constituie probe doar informatiile fizic gasite?

Multumesc

Publicat (modificat)

Indiferent de situatie, ca vorbim de santaj- filme compromitatoare, santaj pe fb - conversatii de pe fb, poze nud, indiferent, documente financiare, diverse probe, nu e ceva anume.

Modificat de kestor
Publicat

Am citit asta, insa nu este specificat sau poate am omis eu, daca se incearca si RECUPEREAREA de date.

Publicat

Doamne, e doar o intrebare. Poate fi un raspuns prin da sau nu? sau incercati acum sa mi aflati identitatea si poate rezolvati si voi un caz vineri seara din spatele monitorului?

Tocmai deasta este un forum, sunt curios. Daca ma interesa cum sa schimb scutece mergeam pe mamici.ro 

Repet, in cazul unei perchezitii informatice, indiferent de natura/ gravitate, se incearca recuperarea datelor? DA sau NU?

• Displace 5
  • Moderator
Publicat

Esti foarte curios. Uite ca nu orice se poate discuta cu civilii. Mergi te rog si intreaba-ti avocatul daca nu esti multumit!

Publicat

@danpin apreciez raspunsul obiectiv. Oricum, din el am aflat ce voiam... 

Weekend frumos sa aveti si ma scuzati daca am fost mai impulsiv.

Andrei

• Membru
Publicat
17 minute în urmă, kestor a scris:

Doamne, e doar o intrebare. Poate fi un raspuns prin da sau nu? sau incercati acum sa mi aflati identitatea si poate rezolvati si voi un caz vineri seara din spatele monitorului?

Tocmai deasta este un forum, sunt curios. Daca ma interesa cum sa schimb scutece mergeam pe mamici.ro 

Repet, in cazul unei perchezitii informatice, indiferent de natura/ gravitate, se incearca recuperarea datelor? DA sau NU?

Apelează la un avocat, aici sigur nu vei găsi raspunsul dorit.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.