Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare bunuri dintr-un colet trimis

cezarlacatus
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua,
Am trimis unui domn o placa grafica pe data de 04.07.2018. Ne-am inteles pe retelele de socializare ca la sfarsitul lunii septembrie sa am valoarea de 1000 de lei intr-un cont IBAN.Acesta a intarziat plata, ultima oara promitand ca va trimite banii in data de 15.10.2018.De atunci el m-a blocat pe toate retelele de socializare si pretinde la telefon ca ar fi altcineva.

Eu am detin ca dovezi poza cu chitanta de trimitere a coletului, dovada posesiei placii grafice (poza precum si listarea pe site-ul pc garage) si toate conversatiile care au avut loc cu respectivul pe platformele de socializare Facebook si Discord.

Vreau sa stiu daca este vreo posibilitate de a recupera bunul ori valoarea de 1000 de lei si cum ar trebui sa procedez.

Va multumesc din suflet!

• 7 months later...

Buna ziua, am si eu o intrebare, ma aflu in Germania de aproximativ 5 ani iar de vreo aproximativ 2 saptamani am trimis mamei  mele un televizor si o masina de spalat cu un <<domn>> bine intentionat, precizez, platindu.i CESTUIA SUMA DE 100 DE EURO, respectivul mi.a inmanat un certificat CMR semnat si stampilat de dansu in care sunt precizate aceste bunuri, doar k nu l.a complectata in totalitate, lipsindu.i data si numarul masinii.

Aceasta nu este o problema, problema este ca au trecut aproape 3 saptamani si marfa nu mi.a mai ajuns, ba mai rau domnu sofer nu imi mai raspunde la telefon, nici pe faceboock deloc, maica.mea ma suna aproape in fiecare zi ca nu isi mai primeste lucrurile.

va rog frumos, ajutati.ma cu un sfat, ce pot sa fac in acest caz?

va multumesc 

• Marius changed the title to Recuperare bunuri dintr-un colet trimis
  • 1 month later...