Jump to content
POLITISTI.ro

Plăcută de înmatriculare avariata / deteriorata


andutzu7

Recommended Posts

Salut. Azi când ieșeam din parcare am făcut o gafa. Cum întorceam am aproximat gresit inaltimea unei borduri si am luat o cu placulta. Viteza mica dar ca un idiot, in loc sa dau inapoi am continuat manevea. Si astfel plăcuta mea de pe fata a capatat forma literei S mare de tipar, o lucrare ce ar face orice învățătoare mandra. 

Am indreptat o putin dar tot se vede ca e atinsa. Literele si cifrele sunt intacte, in afara de o zgarietura , nu afectează scrisul dar s a luat vopseaua. Din fercire bara este neatinsa , eu calculasem ca o sa sui cu rotile pe bordura dar autoturismul meu mi a demonstrat inca o data de ce am lamai in bord... Nu am atins pe nimeni dupa aceea , totul a fost vina mea si ca urmare am placuta de înmatriculare oleaca boțită.

Trebuie sa merg la politie sa declar micuta avarie? E prima data cand ating mașina( o sa mă asigur ca rămâne și ultima) Este practic culpa personală dar am auzit de la prieteni ca daca nu o declari in 48 de ore esti pasibil de acuzația"fuga de la locul accidentului" si nu vreau sa se ajunga la asta din pricina unei neantentii.

Mulțumesc anticipat, o zi buna

Link to comment
  • Marius changed the title to Plăcută de înmatriculare avariata / deteriorata

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.