Jump to content
POLITISTI.ro

Plăcută de înmatriculare avariata / deteriorata

andutzu7

Recommended Posts

Salut. Azi când ieșeam din parcare am făcut o gafa. Cum întorceam am aproximat gresit inaltimea unei borduri si am luat o cu placulta. Viteza mica dar ca un idiot, in loc sa dau inapoi am continuat manevea. Si astfel plăcuta mea de pe fata a capatat forma literei S mare de tipar, o lucrare ce ar face orice învățătoare mandra. 

Am indreptat o putin dar tot se vede ca e atinsa. Literele si cifrele sunt intacte, in afara de o zgarietura , nu afectează scrisul dar s a luat vopseaua. Din fercire bara este neatinsa , eu calculasem ca o sa sui cu rotile pe bordura dar autoturismul meu mi a demonstrat inca o data de ce am lamai in bord... Nu am atins pe nimeni dupa aceea , totul a fost vina mea si ca urmare am placuta de înmatriculare oleaca boțită.

Trebuie sa merg la politie sa declar micuta avarie? E prima data cand ating mașina( o sa mă asigur ca rămâne și ultima) Este practic culpa personală dar am auzit de la prieteni ca daca nu o declari in 48 de ore esti pasibil de acuzația"fuga de la locul accidentului" si nu vreau sa se ajunga la asta din pricina unei neantentii.

Mulțumesc anticipat, o zi buna

• Marius changed the title to Plăcută de înmatriculare avariata / deteriorata