Active member Roby Posted November 22, 2021 Active member Share Posted November 22, 2021 (edited) Vezi ca banda a treia este spre stânga întotdeauna fata de benzile 1 și 2. Si este esențial și locul în care a fost lovit, autovehiculul A. (Spate, lateral ...etc.) L.e. nu are importanta pe ce parte are volanul Edited November 22, 2021 by Roby Link to comment
Alexjfk Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Buna seara, în decursul zilei de astăzi am avut neplăcerea de a avea un incident în trafic cu o persoana pe trotineta electrica. Totul a fost rezolvat amiabil dar am următoarea întrebare. Cine a fost de vina? Circumstanțele sunt următoarele: mă asiguram ca sa fac dreapta pe un bulevard principal, eram cu masina deja putin pe trecerea de pietoni ca sa pot avea vizibilitatea suficienta pentru a putea intra pe strada. M-am asigurat stanga dreapta pentru mașini si pietoni si nu era nimeni. M-am mai uitat odata scurt in stanga sa nu vina masinile si și m-am pus în mișcare, moment în care o persoana pe trotineta apare fix în fața mașinii mele, pe trotineta, nu pe langa ea. Precizez ca pe trecerea de pietoni exista un marcaj trasat si pentru biciclete dar eu stiu ca si acolo oamenii sunt obligați sa se dea jos de pe bicicleta/trotineta. Totul s-a soldat doar cu pagube materiale si s-a rezolvat amiabil, dar voiam sa știu cine a avut cea mai mare parte de vina. Link to comment
Nixel01 Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Buna seara , in aceasta seara am fost implicat într-un accident și as dori părerea dumneavoastră despre cine este cel vinovat. Eram in parcarea blocului meu începând manevra de parcare cu spatele.După ce am dat in fata cu volan stânga , am început sa dau cu spatele cu volan dreapta ca sa intru in locul meu de parcare .In acel moment un alt vehicul in timp ce eu dădeam cu spatele a încercat sa ma depășească prin spatele meu ( respectiv pe partea mea dreapta ) rezultând într-un accident ( colțul spate dreapta al mașinii mele lovindu i usa spate stânga ) . Tin sa Menționez ca Lățimea drumului nu permitea ca acesta sa ma depășească prin partea stângă si toate semnalele corespunzătoare manevrei de parcare au fost semnalizate. Asigurearea consider ca a fost făcută corespunzator acesta fiind la o distanta de 100 de metri de mine circulând cu o viteza redusă care mi ar fi permis parcarea fără a perturba traficul ( acesta urmând sa accelereze ulterior deoarece a considerat ca ma poate depăși ) As dori părerea dumneavostra despre cine este vinovat in accident . Link to comment
Active member Roby Posted December 8, 2022 Active member Share Posted December 8, 2022 Pai din ce povestești tu, cam reiese ca tu l-ai lovit în timp ce "dădeai cu spatele". Neasigurare la efectuarea manevrei de mers înapoi, se cheamă. Link to comment
Valiex Posted November 16 Share Posted November 16 Am și eu o nelămurire, și nu știu ce sa fac, ma plimbam cu prietena în mașină, și am semnalizat dreapta s-a întru de pe banda 2 pe banda 1, și ne-am trezit amândoi ca suntem loviți (s-a simțit o lovitura destul de puternica miscandu-mi mașina în stânga destul de mult) de un autobuz, acum cine este vinovat, fiindcă nici eu nici prietena nu văzusem s-a fie autobuzul în spatele nostru pe banda 1, și am semnalizat și nu am început manevra instant, fix pentru a nu avea o situație de acest gen, șoferul de autobuz este doar murdărit pe partea stânga în față lateral iar eu sunt ușor boții în partea dreapta spate între portiera și stop, ma poate ajuta cineva cu un răspuns astăzi, accidentul s-a întâmplat pe la 23:05 pe aici: 39 Bulevardul Saturn https://maps.app.goo.gl/GJpyokB5a3E3N9WY7 Mulțumesc anticipat Link to comment
Horia Posted November 18 Share Posted November 18 Din ce povestești nu te-ai asigurat când ai schimbat banda de circulație. Link to comment
Constantin Posted November 25 Share Posted November 25 (edited) In urmatoarea situatie cine este vinovat? https://www.facebook.com/watch/?v=1488806235012924 Edited November 25 by Marius Link to comment
Horia Posted November 25 Share Posted November 25 Păi ce să spun, ăsta cu VW Sharan pentru ca se afla pe stardă! 🤣 Link to comment
Active member Roby Posted November 26 Active member Share Posted November 26 On 25.11.2023 at 7:45, Constantin a scris: In urmatoarea situatie cine este vinovat? Șoferul de pe SMURD Link to comment
Recommended Posts