Jump to content
POLITISTI.ro

Parcare pe linia discontinua de limitare a carosabilului


BOSorin

Recommended Posts

Buna ziua. Chiar in fata scarii de bloc avem linie discontinua langa trotuar, iar vecini din alte blocuri parcheaza pe trotuar in fata scarii, in conditiile in care in vecimatate (3 metri) este o parcare foarte mare, cu aprox. jumayate din locuri meocupate si cu f putine locuri inchiriate (aprox 60 locuri din care aprox 8 inchiriate). Este normal ca sa se aprobe parcarea masinilor pe trotuarul de langa bloc, pe linia discontinua on aceste conditii? Multumesc.

Link to comment
  • Moderator

Astfel de probleme legate de locurile de parcare din zonele rezidenţiale NU intră în sfera de competenţă a Poliţiei Române. Comunitarii şi Primăriile se ocupă de aceste probleme. Te sfătuiesc să formulezi o petiţie către Primărie.

Link to comment

Linia discontinua ce marcheaza limita carosabilului e parte a legislatiei rutiere. Insa nu este prevazut explicit acolo daca pe linia discontinua am dreptul sa PARCHEZ sau doar sa STATIONEZ. Dupa mintea mea, nefiind loc destinat special pentru parcare, aceasta e interzisa, fiind insa acceptata stationarea. Restul mentiunilor mele erau detalii morale, nu legale. Asteptam de la dvs lamurirea acelor detalii legale. Multumesc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.