Jump to content
POLITISTI.ro

Se interzice circulaţia maşinilor cu volan pe dreapta?


Stanescunelu

Recommended Posts

Am si io o întrebare de se poate! Veniși cu un bmw din 98 seria 7 cu volan pe dreapta de la muncă din Anglia.costa cam mult să o înmatriculez mai ales că e motor de 3 l . Întrebare ar fi la voi fraților dacă știți dacă o să fie interzise circulația mașinilor cu volan pe dreapta din moment ce Anglia o ieșit din uniuni...

Link to comment
  • Marius changed the title to Se interzice circulaţia maşinilor cu volan pe dreapta?

Orice este posibil. La momentul actual nimeni nu stie ce va fi, sunt doar simple speculatii. Totusi exista mai multe initiative pentru a interzice circulatia autovehiculelor cu volan pe partea dreapta.

P.S. O masina cu volan pe partea stanga se conduce si se manevreaza mult mai usor pe drumurile publice din Romania.

P.P.S. Sunt curios, cat ai dat pe “cazan”?

Link to comment

Am dat 1100 lire tabla e fără pic de rugina atîta ca la frine nu prea tine...a si stat fără să meargă o perioadă și scoate nitel fum Da km sunt reali 360 mile. Interiorul e ca nou. Ca investiție mă costă o baterie si asigurarea . A pornit greu prima dată că a stat 5 ani nefolosita. După e ok pornirea si frinele,văd că nu mai se încălzesc sau sa scirtie. Bănuiesc că discurile avura rugina.  Am si făcut rarul si restul de acte Da nu eu am dat la unul din ziar care se ocupă cu chestii din astea în Bulgaria. Sper sa nu am probleme am actele in regula Da pe Bulgaria ca la noi te rupe la motor de 3 l. Da așa că faza..cazan ..necazan cînd dau talpa la ea te băga în scaun.e nașpa la  depășiri fără unul lîngă tine e riscant să ieși juma de mașină sa vezi de ai loc sau nu..acu să mai spun ceva...Am venit 4 persoane si bagaje destule pot spune că am scos cel puțin juma din suma ce o dădeam pe transport.

Edited by Stanescunelu
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.