Kapanol Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Au dreptul jandarmii sa opreasca un autovehicul in trafic? Sau daca stationezi in masina au dreptul sa vina la tine sa te scoata din masina, sa te puna cu mainile pe masina si sa ti-o perchezitioneze pana la nisipul de sub pres ca pe un criminal fara vreun fel de indiciu ca s-ar produce vreo infractiune? Link to comment
Moderator Cristi Posted June 23, 2018 Moderator Share Posted June 23, 2018 Da. Au. Alta intrebare? 1 Link to comment
Kapanol Posted June 24, 2018 Author Share Posted June 24, 2018 Momentan nu, merci Daca se poate totusi sa imi arati unde scrie in lege ca jandarmul are si atributii de politist rutier? De cand are voie sa opreasca o masina in trafic si sa o perchezitioneze pe toata si pe toti ocupantii acesteia, inclusiv bagajele? Link to comment
Moderator Cristi Posted June 25, 2018 Moderator Share Posted June 25, 2018 Apoi, daca stii legea asa bine, de ce ne mai intrebi pe noi? 2 Link to comment
Kapanol Posted June 26, 2018 Author Share Posted June 26, 2018 Pai tocmai ca nu am gasit nimic legat de asta si d-aia va intreb din curiozitate ca voi stiti mai mult, o sa devin si eu colegul vostru dar abia la anul pentru ca anul asta am fost prost si nu m-am pregatit deloc pentru romana si istorie, ma rog practic devin colegul vostru dupa ce termin Academia adica dupa 3 ani Link to comment
Moderator Cristi Posted June 26, 2018 Moderator Share Posted June 26, 2018 Si eu voi deveni Presedintele Romaniei. Dar nu anul asta, pentru ca nu sunt alegeri. Ma rog, practic, voi deveni Presedintele Romaniei dupa ce voi castiga alegerile, adica dupa ce se vor organiza. Link to comment
Kapanol Posted June 26, 2018 Author Share Posted June 26, 2018 Deci pana la urma exista vreo lege prin care le confera aceste atributii jandarmilor? Link to comment
Moderator Marius Posted June 30, 2018 Moderator Share Posted June 30, 2018 Jandarmii NU au dreptul să oprească autovehicule în trafic. Ăsta e răspunsul corect. 2 Link to comment
Recommended Posts