Jump to content
POLITISTI.ro

Furt dintr-un hipermarket cu prejudiciu recuperat

Vizitator

Recommended Posts

Bună seara! Am facut o mare greseala ieri 21.06.2018 (fix de ziua mea de nastere )am sustras  (furat )dintr'un hipermarket produse in valoare de 378ron  (am plătit a 2 a zi suma integral )prejudiciul fiind recuperat. Am fost dusă la politie pentru declaratie  (am recunoscut furtul)mentionez ca nu am cazier, este prima mea greseala care o regret amarnic! Nu stiu ce se va intampla cu mine,cei de la politie mi'au zis ca voi fi contactată telefonic si ca voi primi prin Posta nu stiu exact ce (am probleme cu memoria ,eu suferind de o boala autoimuna ,uit mereu(din pacate).Numai pot dormi pana nu stiu ce se va intampla cu mine,stiu ca am gresit si regret enorm(insa faptul o fost consumat).Am mai citit si pe alte situri ca voi primi amenda sau ca trebuie sa angajez avocat (eu nu lucrez nu am nici un venit si locuiesc cu părinții .Mi teama ca se va intampla ceva rau cu mine ,ajutati'ma va rog cu un răspuns! !! Multumesc anticipat! 

Wtf? Ma intreb ce a fost si ce e in capul tau, ma rog, eu zic ca daca ai platit suma si ti ai recunoscut greseala se poate considera iertata oarecum....

• Downvote 2

De ce am luat downvote? :( Imi fac si eu ratingul inapoi, please? :D Clar ca nici eu nu incurajez asemenea gesturi, fapta in sine mi se pare very low sa o faci, dar mna acum fiecare cum poate, ziceam ca daca ar fii dupa mine e prima oara si ca isi "regreta" fapta si mai sufera si de ceva (if true) se poate lasa cu o amenda, a doua oara in schimb... Lui OP ii e teama de amenda dar se poate lasa si cu inchisoare in caz ca nu stie, apropo ce te-a impins sa faci acest gest? Si ce fel de produse ai sustras?

• Downvote 1

Nu am precizat in declaratie la politie ca am băut alcool (de rusine) in ziua respectivă era ziua mea de nastere ,având o boala autoimuna si neavând voie sa consum alcool nu m i'aduc aminte ce am facut,a2a zi cand am fost la hipermarket sa plătesc produsele si sa le iau acasa,am vazut ca am luat produse de care nici nu aveam nevoie...

@Kapanol, păcatele pot fi ierte de popa sau de Dumnezeu. Când furi, nu este la fel, chiar dacă și furtul este considerat de biserica un păcat.

@Vizitator, dacă ai astfel de probleme medicale, deși ma îndoiesc, te sfătuiesc sa umbli însoțit de o alta persoana. Am avut și eu o astfel de "speță" ca a ta, în care o doamna a sustras dintr-un magazin bunuri în valoare de vreo 90 lei, aceasta susținând ca nu a realizat ce face, ca s-a pierdut :)), când a ocolit casele de marcat cu produsele în cos. După ce am vizionat înregistrările video, am constatat ca doamna respectiva a fost cât se poate de conștientă, de lucida, și, ulterior, în timpul audierii sale, a recunoscut ca a încercat și ea. În cazul ei s-a întocmit dosar penal pentru furt, prejudiciul a fost recuperat integral la momentul constatării, a fost începută urmărirea penala in rem, dar și in personam, dar s-a renunțat la urmărirea penala, urmând ca autoarea sa plătească cheltuieli judiciare de 100 lei.

• Upvote 1
  • Marius changed the title to Furt dintr-un hipermarket cu prejudiciu recuperat
  • 7 months later...
On 6/23/2018 at 11:20 AM, Kapanol said:

eu zic ca daca ai platit suma si ti ai recunoscut greseala se poate considera iertata oarecum

Cred ca d-aia ai primit downvote. De ce ar fi considerata iertata? Unde scrie? Ai vreun temei legal?

Domnisoara regreta, si-a cerut iertare, are boli. Dar fapta a fost savarsita, asa cum a spus si  ea .. "faptul o fost consumat"