Jump to content
POLITISTI.ro

Amendă pentru consum băuturi alcoolice pe spaţiul public

Stein

Recommended Posts

Buna seara am si eu o intrebare nefiind cunoscator prea bun in ale "legii", undeva prin iarna eram intr-un parculet si consumam o sticla de vin cu cineva moment in care am fost surprinsi de niste jandarmi care cel mai probabil aveau chef sa scrie , ne-au luat datele si ne-au taiat un proces verbal la fiecare cu o suma de 100 de lei minim.  Asta ptc n-am fost recalcitranti si nu ne-am ars-o prost nu am stat la caterinca cu ei  ma rog . Ideea e ca a trecut ceva timp si sincer sa fiu n-am chef sa o mai platesc, am demarat o plangere impotriva amenzii pe motiv ca nu reprezinta date concrete si nu e nici elocvent ce  a scris acolo jandarmul" ca am baut un cotnari de 12%" O sticla de vin poate fi langa banca asta inseamna ca am consumat din ea, iar daca tot consemnezi ceva in procesu ala verbal vin-o cu etilotestul si confirma ca am baut :))  . IN FOND ORICINE POATE FACE TRAFIC DE INFLUENTA SI ABUZ DE PUTERE , eu ca cetatean cum pot sa demonstrez ca nu am facut aia .din moment ce nu au existat martori si nici alte date concludente. :))  ma rog ideea e ca am facut plangere am trimis-o mi-a venit inapoi o instiintare nu stiu de unde ca organu de control a adus motive intemeiate si ca vreau,doar sa ma sustrag de la plata amenzii si sa imi retrag plangerea in 10 zile ideea e ca am si uitat de ea si de retras si alte prostii si sunt si eu curios ce se intampla sau chiar ce ar trb sa fac cel mai rapid in fond e vb doar de o amenda amarata ,dar vreau sa stiu ce se intampla daca nu retrag plangerea mie sa nu ma cheme pe la judecata in concediu :))

• Downvote 5
  • Marius changed the title to Amendă pentru consum băuturi alcoolice pe spaţiul public