Jump to content
POLITISTI.ro

Atestatul pentru conducerea autospecialei de poliţie


Recommended Posts

Bună seara! Cunoașteți care este actul normativ care prevede obligativitatea deținerii atestatului pentru conducerea autospecialelor de poliție? Am căutat pe forum și nu am găsit. Intreb acest lucru deoarece pe anul 2017 am avut atestat iar în anul 2018 nu m-am putut prezenta când s-a organizat examenul în vederea obtinerii acestuia întrucât am iesit din schimbul 3. Vă mulțumesc!

Link to comment

Din câte știu, atestatul este valabil din momentul emiterii, dar trebuie vizat anual, după promovarea testării anuale. Testarea nu se organizează doar o data pe an, ci în funcție de numărul celor care poseda atestat.

Aceasta activitate cred ca este reglementata prin ordin al ministrului, pentru ca se aplica tuturor celor din MAI. Întreabă-i pe cei de la Logistica sau de la Serviciul rutier, care se ocupa cu testarea rutiera a polițiștilor.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.