Jump to content
POLITISTI.ro

Pot tracta o rulota din Anglia in Romania?


bogdanvart

Recommended Posts

Buna ziua,

Intentionez sa cumpar de la Arad, o rulota adusa din Anglia.

Doresc sa va intreb daca o pot tracta pana acasa, in Bucuresti, doar cu contractul de vanzare-cumparare pe numele meu, si cu asigurarea folosita de proprietar la aducerea rulotei in tara ? Mentionez ca momentan rulota are numerele de Anglia si nu are RAR-ul facut.

Va multumesc,

Bogdan Vart

 

Edited by bogdanvart
Link to comment
  • Marius changed the title to Pot tracta o rulota din Anglia in Romania?
  • 2 years later...

Buna ziua ! Locuiesc în Anglia și doresc sa revin în târa . M-am decis sa cumpăr o rulota de aici și sa o aduc în RomâIna . Aici în Anglia rulota este considerata ''accesoriu'' al mașinii și se foloasește același număr de înmatriculare ca și pe mașina . Întrebarea mea este : Credeți ca pe teritoriul ROMÂNIEI o sa am probleme dacă am sa fiu oprit de politie ? Mașina este pe numele meu împreuna cu asigurarea . Nu vreau sa dau de necaz și sa rămân fără permis pentru ca în teorie rulota este neînmatriculata . Îmi propun sa ajung în siguranța acasă și apoi sa o îmatriculez dar pana atunci pot tranzita tara în liniște ? Mulțumesc în avans pentru ajutor !       

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.