Jump to content
POLITISTI.ro

Sfaturi pentru cumpărarea unei biciclete de teren


Sache

Recommended Posts

Salut! Doresc ca anul acesta sa îmi schimb bicicleta de tip MTB pe care o folosesc de vreo câțiva ani buni de zile. După ce m-a slujit atâția ani, este timpul unei schimbări. Actuala bicicleta are suspensie la partea din fata, dar și la partea din spate. Totuși, nu țin neaparat sa îmi achiziționez un model asemănător. Bicicleta va fi folosita cu precădere în oraș, dar va avea parte și de escapade în afara asfaltului, pe drumuri neamenajate sau pe poteci de munte. Sunt dispus sa investesc pana în 3.500 lei.

As vrea sa știu părerile pasionaților de biciclete de teren și ce sfaturi de achiziție au de dat. Personal am văzut mai multe modele, dar sunt destul de multe și as dori și niște sfaturi avizate.

Va mulțumesc!

 • Upvote 1
Link to comment
 • 5 weeks later...
 • Member

Daca esti dispus sa investesti o suma atat de frumoasa, merita sa te uiti si catre ceva mai mult decat performant, pe segmentul MTB. Motiv pentru care, cauta ceva din gama Focus sau KTM. Si nu uita de echipamentul de protectie... Poti sa iti rupi gatul si cu bicicleta de 700 lei si cu una de 700 euro... 

Edited by Andrei
 • Upvote 1
Link to comment
 • 3 months later...

@Andrei, am tinut cont si de sfatul tau si am ales un model MTB 2018 de la Focus. Am profitat de o mega-reducere oferita de un magazin on-line si am cumparat-o cu o reducere reala de vreo 600 lei, raportat la preturile, fara reducere, afisate de alte magazine.

Edited by Sache
 • Upvote 1
Link to comment
 • 2 months later...

Pana acum, bicicleta se comporta foarte bine. Este bine făcută, rezistenta și echipata cu elemente de calitate. Este fabricata în Germania. Bicicleta a venit prin curier, sigilata în cutie, parțial asamblata, adică nu avea roată fata, ghidonul și pedalele montate, deși atât ghidonul, cât și roată fata, aveau montate pe ele toate elementele. Montajul a fost făcut gratuit într-un magazin al firmei vânzătoare.

P.S. In momentul de fata, bicicleta este disponibila, în același magazin on-line de unde mi-am cumpărat-o eu, la un preț redus cu vreo 850 lei fata de prețul real din alte magazine de specialitate.

 • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.