Jump to content
POLITISTI.ro

Invitaţie/Declaraţie de presă a rectorului Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza referitoare la procesul de admitere


NewsBot

Recommended Posts

  • Moderator

Mâine, 26 iulie a.c., începând cu ora 08.20, la sediul Academiei de Poliţiei “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, rectorul Academiei, chestor de poliţie Ioan Liviu TĂUT, va susţine o declaraţie de presă referitoare la procesul de examinare privind admiterea în instituţia de învăţământ superior.

Anterior, în intervalul 08.00 – 08.20, jurnaliştii interesaţi vor avea posibilitatea de a vizualiza condiţiile în care se va desfăşura procesul de admitere, în acest an, din ordinul ministrului Adiministraţiei şi Internelor, Traian IGAŞ, fiind montate, în premieră, camere video de supraveghere.

Candidaţii au susţinut probe eliminatorii, respectiv testarea psihologică, examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice, iar, începând de mâine, 26 iulie a.c., susţin probele de cunoştinţe.

Reamintim că, anul acesta, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian IGAŞ, nu au fost acordate derogări de la condiţiile şi criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor.

Link to comment
Share on other sites

  • Marius changed the title to Invitaţie/Declaraţie de presă a rectorului Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza referitoare la procesul de admitere

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.