Jump to content
POLITISTI.ro

Cetatean strain a luat radar cu motocicleta mea. Ce fac?


slendershield

Recommended Posts

Buna ziua,

Problema sta in felul urmator:

Un barbat din Republica Moldova a venit sa vizualizeze motocicleta care o aveam la vanzare. Dupa ce a vazut-o a cerut sa faca o proba cu ea. Ne-am inteles sa imi lase contravaloarea motocicletei drept garantie, sa ii fac o poza la pasaport si sa imi arate permisul sa fiu sigur ca are categoria A. A plecat in proba, si s-a intors dupa  20 de minute. A zis ca nu ii place si ca nu e ceea ce cauta. I-am dat banii inapoi si a plecat in drumul lui. Dupa ceva vreme mi-a venit o instiintare acasa in care imi spune ca in data de 01.10.2017, vehiculul detinul de mine, a fost depistat cu viteza de 134 de km/h in localitate si mi se cere sa comunic datele celui care a condus vehiculul. Avand poza cu pasaportul barbatului, am trecut datele de pe el si o scurta descriere a ceea ce s-a intamplat. Am depus-o personal la sediul politiei si cam atat.

Acum ( la 3 luni si ceva ), mi-a venit o instiintare sa me prezint la sediul politiei pentru a lamuri situatia. Aici am fost pus sa dau o declaratie de mana in care sa scriu ce s-a intamplat si mi s-a comunicat ca persoana respectiva nu mai intrat in Romania din data de 13.07.2017.

Acum eu nu stiu la ce sa ma mai astept sau ce s-a intamplat de fapt. Mi-a prezentat acel barbat un pasaport fals? Exista posibilitatea ca acel barbat sa fi intrat in tara fara sa fie luat in vreo evidenta?

Ce ar trebui sa fac in continuare? Sunt pasibil de vreo amenda, suspendare a permisului ?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.