Jump to content
POLITISTI.ro

Se poate circula cu masina in timpul transcrierii dreptului de propietate?


dexlov

Recommended Posts

Buna ziua! Am si eu o intrebare:
Daca depui actele pentru transcriere auto inmarticulata in RO cu pastrarea numerelor de dolj, certificatul si cartea masinii ramase la politie si neprimind decat o chitanta cu contravaloarea certificatului de inmatriculare si scris mai jos cu pixul numarul de inmatriculare pe chitanta cu stampila agentului, am voie sa circul cu masina?
Ps: itp si asigurare valabile

Edited by dexlov
Link to comment
  • Marius changed the title to Se poate circula cu masina in timpul transcrierii dreptului de propietate?
  • Moderator
On 25.12.2017 at 14:16, dexlov a scris:

certificatul si cartea masinii ramase la politie

Faci o confuzie, Poliţia Română nu are absolut nicio legătură cu înmatricularea şi radierea din circulaţie a vehiculelor, ori eliberarea permiselor de conducere încă din anul 2002. Aceste activităţi sunt desfăşurate Serviciile Publice Comunitare, ce au fost infiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti de mai bine de 15 ani.
Referitor la întrebare, răspunsul este că pentru a putea circula d.p.d.v. legal trebuie să ai documentele ori o dovadă înlocuitoare a acestora.

Link to comment
  • 1 month later...

Buna ziua.

Am si eu o intrebare..am cumparat anu trecut in mai un autoturism,mi sa scris in talon data si numele spre cine se instraineaza,am sunat la inmatriculari sa o transcriu pe mine dar are datorii la finante,intrebarea mea este pot sa circul cu masina. Am sunat proprietarul si iam propus sa ii platesc jumatate din bani si a zis ca nu poate ca ii cu casa in constructii.

Edited by Bunbun
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.