Jump to content
POLITISTI.ro

Ajutor umanitar pt singurul politist motociclist de la Serviciul Rutier Braila

Administrator

Recommended Posts

in speta despre care vb, era SRI, nu SPP.... masina de la antitero. si da.. ai dreptate, alta mancare de peste, dar era pe post de exemplu

momentan no news.. sper ca asta inseamna good news...

am vb acum cateva minute cu un coleg de la constanta despre speta lui Georgian.. rezumatul... "e nasol rau".... no comment

updates...

Bottom line: Georgian e bine, cu exceptia faptului ca nu-si simte picioarele. Diseara se afla daca pleaca la Instanbul sau nu.

Arcan.. cu totii speram sa isi revina si sa se intoarca la munca pe motor cat mai repede... din pacate, dupa ce va scapa de chinurile astea fizice, vor incepe (daca nu au inceput deja) chinurile birocratiei. Cred ca va trebui sa dea mult cu subsemnatul si nu m-ar mira sa trebuiasca sa si plateasca daune.

In continuare, vorba unui coleg, nu vad nici o reactie de la sindicate?

Azi am donat si eu, putin de la mine si mai mult de la Dumnezeu! Ii doresc multa sanatate colegului si sa revina cat mai repede in randurile noastre! :emo-yessir:

• Upvote 2

momentan no news.. sper ca asta inseamna good news...

am vb acum cateva minute cu un coleg de la constanta despre speta lui Georgian.. rezumatul... "e nasol rau".... no comment

Normal ca e nasol rau ... dpdv OUG 195 e direct vinovat de producerea accidentului. Din pacate nu l-a ajutat nici configuratia drumului. Soferul BMW-ului a declarat ca a intrat intentionat in glisiera de pe margine ca sa nu il loveasca insa l-a aruncat inapoi ... mai mult de atat nu putea face niciun sofer... Ma oftic din nou ca nu avem drumuri cu 2 benzi pe sens. Ma oftic din nou ca jegul ala de drum al litoralului continua sa ia sange. Si? Ma iau cu mainile de c*r si ma dau de pamant si ma uit la Boiagiu cum zice ca de sapt asta se va circula pe inca 21km de autostrada spre Cta pe nush pe unde ce portiune... kkt ...

Fa-te bine Georgiane si iesi din nou pe strada ... motocicleta avea RCA asa ca nu trebuie sa te gandesti acum la pagube materiale. Nu o sa te dea nimeni pe tine in judecata .... FA-TE BINE!!!

Arcan.. cu totii speram sa isi revina si sa se intoarca la munca pe motor cat mai repede... din pacate, dupa ce va scapa de chinurile astea fizice, vor incepe (daca nu au inceput deja) chinurile birocratiei. Cred ca va trebui sa dea mult cu subsemnatul si nu m-ar mira sa trebuiasca sa si plateasca daune.

In continuare, vorba unui coleg, nu vad nici o reactie de la sindicate?

Sindicatele au donat cateva mii de euro din cei 10.000 stransi asa am inteles. In jur de vreo 5000 parca . MAI a dat cei 2000 EUR standard stabiliti prin lege la inceputul lui 2009 parca, pentru ranirile politistilor aflati in misiune. Sincer, tinand cont ca la mine in Brigada sunt 700 de cotizanti la sindicat, a 8 lei fiecare asta inseamna 5600 pe luna, echivalentul a 1300 EUR aproximativ. Nu stiu cati politisti sun in Braila la IPJ dar daca s-ar fi donat macar de pe 10 judete din tara de la un singur sindicat cotizatia lunara a cadrelor s-ar fi strans banii .. si cand te gandesti ca sunt vreo 4 sindicate ... culmea ar fi ca Georgian sa fie membru la vreo 2-3 :))

El sa fie sanatos. Banii vin si se duc... sanatatea doar se duce...

inca ceva noutati, citez... :

Am trecut miercuri pe la spital, am vb iar cu sotia si mama lui Georgian.

treburile stau astfel:

au trimis documentele catre mai multe clinici unde poate fi tratat Gerogian

se asteapta raspusnsuri de la ele

pana acum au primit raspuns doar din turcia unde au spus cei de acolo ca ar costa cam 70.000 euro

eu i-am sfatuit sa mai astepte si raspunsuri din tarile cu o sansa de reusita mai mare, gen austria sau germania, unde seriozitatea este mult mai mare si unde pot folosi formularul E112 (ce ofera gratuitatea interventiei)

sindicatul politiei din romania tot catre austria-i indruma.

pana nu au raspuns de la acestia(austrieci sau nemti) nu pot face cererea de acordare a E112, deoarece nu se cunoaste suma ce trebuie acoperita cu acest E112

starea lui este ok, este hotarat pe treaba, doreste sa manance cat mai mult sa se poata reface in timp scurt si sa poata face fata cu brio intervetiei chirurgicale.

Sanatate Georgiane si nu uita, noi colegii tai de pasiune iti suntem aproape.

LE:

Mama lui Gerogian va transmite tuturor celor ce-i suntem aproape, salutari si mii de multumiri.

sursa Adevarul de seara Constanta

Polițiștii din țară fac chetă pentru victima beizadelei Ţânţaş

Membrii unui forum de motocicliști și polițiști din toată ţara vor strânge bani pentru a ajuta familia lui Cristian Georgian Dobrilă, poliţistul accidentat în timp ce-l urmărea pe Beniamin Ţânţaş, acum 10 zile, pe pe DN 22 C, lângă Castelu.

Poliţistul rănit este în continuare în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Familia lui ar dori să-l transfere la o clinică privată din străinătate.

Şoferii cu BMW, ghinionul poliţiştilor de la Rutieră

Agentul de poliţie Cristian Dobrilă (30 de ani) a ieşit pe contrasens cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, direct în faţa unui BMW, condus de Laurenţiu Dan Angelescu, care l-a izbit în plin. Martorii au spus că la momentul producerii accidentului agentul de Poliţie îi urmărea pe Beniamin Ţânţaş, fiul unui multimilionar din Satu Mare, aflat într-un Mercedes împreună cu iubita sa, Natalia Mateuţ.

Cristian Dobrilă (30 de ani), de la Serviciul Poliţiei Rutiere Brăila, era detaşat pentru o lună pe litoral. În timp ce agentul zăcea la pământ, grav rănit, beizadeaua şi-a continuat drumul fără grijă, fiind oprit, de un filtru de Poliţie, în Cernavodă.

Ajutor pentru rănit

Poliţiştii din toată ţara s-au mobilizat: ei strâng bani pentru a-l ajuta pe poliţistul rănit. „Nu e obligatoriu, contribuie doar cei care doresc şi cu cât pot. Din câte ştim, are nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru că riscă să rămână paralizat“, au spus colegii omului legii. „Familia poliţistului face eforturi pentru a-l trimite pe Dobrilă la clinici din străinătat, unde să fie supus unei intervenţii chirurgicale, pentru a i se înlătura un hematom care apasă pe coloană şi din cauza căruia riscă să rămână paralizat“, a declarat unul dintre prietenii poliţistului.

Şi membrii unui forum de motociclişti au iniţiat un demers pentru a ajuta la plata cheltuielilor medicale pentru poliţistul rănit în misiune. Analizele medicale au fost trimise către două clinici din Austria, Viena si Innsbruck, şi la una din Turcia. O altă oportunitate, au arătat apropiaţii tânărului, ar fi o clinică de lângă Lisabona unde, pe lângă operaţia propriu-zisă, în zona afectată s-ar putea implanta şi celule stem. Numai transportul spre Austria ar costa însă 10.000 de euro, sumă de care familia nu dispune.

Cei care doresc să-l ajute pe poliţişt pot depune orice sumă doresc în contul deschis pe numele Dobrilă Cristian Georgian, deschia la banca Raiffeisen: RO37 RZBR 0000 0600 0271 8928.

In sfarsit; Groparu a publicat mailul pe care i l-am trimis acum o saptamana:

http://groparu.ro/pe-adresa-redactiei/

L-am inteles - era in creierii muntilor, la nush'ce summit de-al lor. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Foarte interesant, in schimb, este un mail pe care l-am primit de la el azi dimineata, dupa aparitia articolului la el pe site:

=====================================

Salut, man,

Am prins pe cineva care vrea (si cred ca si poate) sa ajute. Esti de acord sa-i dau e-mailul tau sa te contacteze?

Multumesc,

Radu

www.groparu.ro

=====================================

Evident ca i-am confirmat. N-am fost contactat inca, dar astept cu interes. Va tin la curent.

Numai cei de la rutiera stiu ce inseamna coloana oficiala si insotiri.

In afara de DR cea mai buna masina de insotire la rutiera este un passat de prin 2000 break cu revizii si reparatii facute la cele mai mici preturi.

Am fost 7 ani motociclist la rutiera. Eram mai tina atunci dar desi am avut in dotare un BMW R 800 nu as mai incerca acum ceea ce atunci faceam zilnic.

Imi pare rau pt colegul de la braila.

Nu voi posta dovada achitarii donatii. Tin doar sa precizez ca am donat si rog pe toti cei ce intra pe acest forum sa o faca. Situatia colegului de la rutiera este grava.

Este o dispozitie a DR prin care se solicita ajutor umanitar pt colegul de la braila si cred ca au fost multi colegi care au donat

Peste 10.000 de cai putere au defilat în această după amiază pentru poliţiştul brăilean Cristian Dobrilă

Circa 100 de bikeri şi automobilişti brăileni şi-au turat motoarele la maximum pentru a atrage atenţia în scopul adunării fondurilor necesare pentru transferarea agentului principal Cristian Georgian Dobrilă la o clinică din străinătate.

SURSA: Adevarul Braila

http://www.adevarul.ro/locale/braila/Peste_10-000_de_cai_putere_au_defilat_in_aceasta_dupa_amiaza_pentru_politistul_brailean_0_526147787.html

asa este Miadry, multumesc pt post.. mi-ai luat'o inainte.. :) exista si un afis sa ii spunem, pt cei ce doresc sa il afiseze..

a mai aparut si aici stirea...

My link

• Upvote 1

Buna ziua. Sunt membru I.P.A. REGIUNEA 1 BRAILA , din cadrul PENITENCIARULUI BRAILA si in urma cu doua zile am deschis o lista pentru membrii I.P.A. din cadrul penitenciarului si nu numai, dedicata strangerii de fonduri pentru ajutorarea colegului motopolitist. Sper ca gestul nostru sa fie luat ca exemplu si de alti angajati ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor. INSANATOSIRE GRABNICA, CRISTIAN !!! :good:

post-3630-077733500 1312095647_thumb.jpg

Edited by adypys
  • Upvote 7

Aseara am vazut la tv ca cei de la antena 3, prin emisiunea moderata de Oana Stancu, au demarat o campanie pentru strangerea de fonduri necesare rezolvarii cazului colegului nostru. :emo-yessir:

Oana Stancu a demarat aceasta campanie si la rugamintea pe care i-am adresat-o doamnei senator Lia Olguta Vasilescu, invitata la emisiunea Oanei Stancu aseara. Sa ne rugam pentru colegul nostru.

post-335-077973400 1312118267_thumb.jpg

Edited by copman
  • Upvote 2

Anunt umanitar Antena 3

Urmariti anuntul umanitar de la 1:58:50, facut de moderatoarea Oana Stancu, in cadrul emisiunii "Exces de putere" de la TV Antena 3. Imi pare rau dar nu mai pot descarca si posta aici videoclipul cu emisiunea, probabil am probleme cu browserul.

Edited by copman