Jump to content
POLITISTI.ro

Preschimbare permis in alta localitate ori judet

boomy

Recommended Posts

Salut!

Imi expira permisul de conducere si desi m-am programat online cu 1 luna inainte de expirarea acestuia, prima data libera distanta a fost la 2 luni distanta de ziua in care efectuat programarea (deci 1 luna dupa expirare). Mi se pare un termen exagerat de mare. Am nevoie de permisul de conducere. DRPCIV din localitatea mea lucreaza acum doar pe baza de programari online. Prin aceeasi situatie am trecut si cu inmatricularea vehicului cand m-am programat tot la 2 luni distanta.
Va rog sa-mi spuneti daca pot sa solicit preschimbarea permisului de conducere in alta localitate decat cea de domiciliu. Unde gasesc informatia si in legislatie?

Multumesc!

• 1 month later...

Buna ziua,

Am domiciliul in Constanta dar locuiesc in Bucuresti. Permisul auto a expirat acum o saptamana si as vrea sa stiu daca se poate elibera la DPRCIV-ul de la Aurel Vlaicu/Pipera.

Multumesc frumos pentru raspuns si scuze daca aceasta intrebare a mai fost pusa (nu am gasit raspunsul pe forum)

• 3 weeks later...

Bună ziua! Mi-a expirat permisul de conducere de 3 luni. Acesta era emis de Poliția Iași, însă domiciliul meu actual este în București. Unde trebuie să mă adresez pentru schimbarea permisului, la Iași sau la București? Mulțumesc anticipat!

• Moderator

Permisele de conducere nu sunt emise de catre Politie, ci de catre o structura specializata a Prefecturii si lor trebuie sa va adresati pentru lamuriri!

• Upvote 1
  • 2 years later...

Bună ziua, îmi puteți spune vă rog dacă pot să îmi schimb permisul de conducere in alt județ decât cel de reședință?

Vă mulțumesc anticipat!

• Marius changed the title to Preschimbare permis in alta localitate ori judet

Bună ziua, îmi puteți spune vă rog dacă pot să îmi schimb permisul de conducere in alt județ decât cel de reședință?

Vă mulțumesc anticipat!