Jump to content
POLITISTI.ro

Reparare masina prin polita RCA

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua , 

Am si eu o intrebare ... Acum aproximativ o luna  am fost lovit in trafic de un domn care nu a oprit la stop . Acesta a plecat de la fata locului si ulterior am fost la politie si am anuntat incidentul . Cei de la rutiera mi-au spus ca il vor soma pe cel implicat in accident sa se prezinte la politie . Dupa 2 saptamani de asteptare am aflat ca cel implicat in accident a plecat in Italia si si-a reparat si masina fara a merge sa dea vreo declaratie la politie. Problema incepe abea acum mie in cateva zile imi expira ITP-UL  si cei de la statiile itp nu au fost deacord sa imi accepte masina deoarece era lovita si le-a spus ca am de la politie autorizatie de reparatie ! Am fost la 3 statii de ITP si mi sa spus la fel peste tot. Eu acuma sunt nevoit sa imi repar masina din banii proprii ca sa apuc sa ii fac ITP-ul si nu stiu daca dupa aceea asiguratorul domnului care ma lovit ma va putea despagubii deoarece am inteles ca trebuie sa faca niste poze cu masina lovita si daca o repar nu va mai avea la ce face poze. Cum procedes in aceasta situatie . Va rog daca se poate un raspus cat mai rapid posibil ! Multumesc anticipat !! 

P.S : vreau sa mentionez ca detin poze de la locul accidentului cu masina mea lovita si cu a respectivului care ma lovit... Poze care sunt si la dosar la politie ! 

• Marius a modificat titlul în Reparare masina prin polita RCA
  • Moderator
Publicat

Vrei ca poliţia / poliţiştii să răspundă la o problemă ce ţine strict de compania de asigurare, aşa-i? :shock:

• Membru
Publicat

Politia e vinovata, dom'le. Intotdeauna. Niciodata privatii astia atat de eficienti si laudati, cum ar fi companiile de asigurari.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.