Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Reparare masina prin polita RCA

sby

Question

Buna ziua , 

Am si eu o intrebare ... Acum aproximativ o luna  am fost lovit in trafic de un domn care nu a oprit la stop . Acesta a plecat de la fata locului si ulterior am fost la politie si am anuntat incidentul . Cei de la rutiera mi-au spus ca il vor soma pe cel implicat in accident sa se prezinte la politie . Dupa 2 saptamani de asteptare am aflat ca cel implicat in accident a plecat in Italia si si-a reparat si masina fara a merge sa dea vreo declaratie la politie. Problema incepe abea acum mie in cateva zile imi expira ITP-UL  si cei de la statiile itp nu au fost deacord sa imi accepte masina deoarece era lovita si le-a spus ca am de la politie autorizatie de reparatie ! Am fost la 3 statii de ITP si mi sa spus la fel peste tot. Eu acuma sunt nevoit sa imi repar masina din banii proprii ca sa apuc sa ii fac ITP-ul si nu stiu daca dupa aceea asiguratorul domnului care ma lovit ma va putea despagubii deoarece am inteles ca trebuie sa faca niste poze cu masina lovita si daca o repar nu va mai avea la ce face poze. Cum procedes in aceasta situatie . Va rog daca se poate un raspus cat mai rapid posibil ! Multumesc anticipat !! 

P.S : vreau sa mentionez ca detin poze de la locul accidentului cu masina mea lovita si cu a respectivului care ma lovit... Poze care sunt si la dosar la politie ! 

2 answers to this question

Recommended Posts