Jump to content
POLITISTI.ro

Reparare masina prin polita RCA


sby

Recommended Posts

Buna ziua , 

Am si eu o intrebare ... Acum aproximativ o luna  am fost lovit in trafic de un domn care nu a oprit la stop . Acesta a plecat de la fata locului si ulterior am fost la politie si am anuntat incidentul . Cei de la rutiera mi-au spus ca il vor soma pe cel implicat in accident sa se prezinte la politie . Dupa 2 saptamani de asteptare am aflat ca cel implicat in accident a plecat in Italia si si-a reparat si masina fara a merge sa dea vreo declaratie la politie. Problema incepe abea acum mie in cateva zile imi expira ITP-UL  si cei de la statiile itp nu au fost deacord sa imi accepte masina deoarece era lovita si le-a spus ca am de la politie autorizatie de reparatie ! Am fost la 3 statii de ITP si mi sa spus la fel peste tot. Eu acuma sunt nevoit sa imi repar masina din banii proprii ca sa apuc sa ii fac ITP-ul si nu stiu daca dupa aceea asiguratorul domnului care ma lovit ma va putea despagubii deoarece am inteles ca trebuie sa faca niste poze cu masina lovita si daca o repar nu va mai avea la ce face poze. Cum procedes in aceasta situatie . Va rog daca se poate un raspus cat mai rapid posibil ! Multumesc anticipat !! 

P.S : vreau sa mentionez ca detin poze de la locul accidentului cu masina mea lovita si cu a respectivului care ma lovit... Poze care sunt si la dosar la politie ! 

Link to comment
  • Marius changed the title to Reparare masina prin polita RCA

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.