Jump to content
POLITISTI.ro

Bani neincasati pe o asigurare RCA


MihaiMarian92

Recommended Posts

Buna ziua!

Sper sa ma puteti ajuta,fie doar si cu un sfat..

Eu lucrez intr-un stand de asigurari auto,casa, etc. angajatul unui Broker; joi am emis o asigurare RCA pe 3 luni unui taximetrist care a venit pe la 12:50 si m-a rugat sa--mi fac si lui asigurarea pana la ora 13:00 ca trebuie sa trimita poza la firma sa faca dovada ca si-a facut-o pentru ca primise amenda sau ceva ca nu a avut-o valabila..in fine..eu i-am facut-o si cand sa-mi plateasca nu avea bani pe card,eu asigurarea in momentul ala nu mai puteam sa o anulez si dupa ne-am inteles ca el sa-mi aduca banii peste o ora..pana sa plece ca si garantie eu i-am oprit  buletinul,bineinteles ca nu a mai venit in ziua aia ca a avut nu stiu ce treaba,a doua zi la fel,iar azi nici nu mai raspunde la telefon. Si  pe langa asta pe langa asigurare i-am dat si chitanta,pur si simplu din reflex sa le capsez impreuna,semnata si de mine si de el..deci nici nu am cum sa mai fac dovada ca el nu mi-a dat banii,eu avand doar buletinul lui.. Intrebarea mea este, eu acum ce pot sa fac sa primesc banii pe asigurare,avand buletinul lui. Multumesc!

Edited by MihaiMarian92
am uitat sa mai mentione un lucru
Link to comment
  • Moderator

Pentru recuperarea banilor trebuie să-l acţionezi în judecată. Poliţia nu te poate ajuta cu nimic, pentru că astfel de litigii nu intră în sfera ei de competenţă.

Link to comment

Buna ziua domnilor polititi!

Am facut si eu o mare greseala, lucrez la un stand de asigurari si a venit un client care mai facuse asigurarea la mine si m-a rugat sa ii fac si lui asigurarea pana la ora 13:00 ca primise o amenda,nu am inteles exact. Nu mai avand probleme cu el in trecut am omis sa-i incasez banii inainte sa emit polita RCA. Apoi imi spune ca vrea sa plateasca cu cardul, zic nici o problema, numai ca atunci cand am bagat cardul in POS acesta nu avea niciun ban pe card.. si atunci l-am rugat sa plateasca cash..si nici asa nu avea..in momentul ala a zis ca o sa-mi aduca banii intr-o ora si eu ca si garantie i-am oprit buletinul, dar ca prostul i-am dat si chitanta la RCA si polita inapoi sa plece cu ele,am avut incredere ca se va intoarce si imi va aduce banii.. Bineinteles ca nu s-a intamplat asa..l-am sunat,a zis ca e in oras e foarte aglomerat nu a ajuns acasa sa ia banii..etc. A doua zi il sun din nou si nu a mai raspuns,in weekend mi-a raspuns ca e la inmormantarea bunicasii..si din momentul ala adica timp de vreo sapt nu a mai raspuns ,pana ieri cand a raspuns si mi.a spus ca imi aduce banii pana seara..bineinteles ca nu a facuto si azi l-am sunat din nou de multe ori si iar nu a mai raspuns..si m-am enervat si i-am dat un mesaj cum ca daca nu-mi aduce banii pana diseara o sa merg la politie sa fac reclamatie/plangere nici nu stiu cum se numeste ca nu am facut asta niciodata.,si ca el chiar daca daca da buletinul pierdut se pot face multe cu cnp-ul . O amenintare din partea mea negandindu-ma ca o sa-mi fac rau..eu cu speranta ca o sa-l fac pe el sa imi aduca banii..si de aici el mi.a zis ca m-am imachetat singur si etc...iar eu acum nu stiu ce sa fac si sa primesc banii de la el pt ca e vorba de 360 de ron, un sfert din salariu pe care i-am pus din buzunarul meu..si nici sa nu-mi faca plangere sa ajung din pacalit,pagubit  vinovatul principal.. 

Am pus intrebarea aici pentru ca imi este rusine de greseala mea ca sa merg la sectia de Politie si am crezut ca naivul ca se va rezolva frumos..

Chiar astept un raspuns pentru ca nu stiu ce sa fac..

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.