Jump to content
POLITISTI.ro

Conditii de depozitare a armelor neletale conform legii


paul36pvu

Recommended Posts

Buna seara,

Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta legat de cum se depoziteaza o arma neletala la domiciliu si daca pentru seiful de la domiciliu este necesara prezentarea facturii la politie in momentul solicitarii permisului de port arma, si care ar fi articolele din legea 295 unde sunt reglementate.

Am discutat cu mai multe persoane interesate strict de auto-aparare la domiciliu, care doresc sa fie in legalitate cu tot ce presupune asta si nu am gasit nimic in lege. Am cautat "detine", "domiciliu", "muniti", "cheie", "seif" etc in lege in speranta ca gasesc articolul in care m-am gandit ca aceste cuvinte trebuie sa apara. In toata legea gasesc doar "în condiţiile prevăzute în normele metodologice de aplicare a prezentei legi"...dar nimic clar, cum am gasit pe unele forumuri ca trebuie seif cu 2 incaperi cu cheie de exemplu.

 

Va multumesc anticipat Domnilor,

Paul

Link to comment
  • Moderator

Studiază Hotărârea Guvernului nr. 130/2005 – privind Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor, cu modificările și completările ulterioare.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.