Jump to content
POLITISTI.ro
Marius

Eliminarea tarifelor de roaming în UE din 15 iunie 2017

Recommended Posts

Marius

Peste tot se discută de eliminarea completa a tarifelor de roaming în interiorul Uniunii Europene, care va intra în vigoare începând cu 15 iunie 2017, dar nu am găsit niciunde o explicație clară dacă mai este necesar ca înainte sa pleci din țară să-ți activezi serviciul de roaming, după această dată. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
benkb

Marius, serviciul de roaming putem spune ca e activat la noroc. Depinde de angajatul care ti-a operat activarea sau migrarea abonamentului daca s-a gandit si la asta sau nu. Insa de obicei e gratuita (uneori ti se cere o taxa de verificare, sa platesti ceva bani in avans pe care ii recuperezi dupa 6 luni).

Mai e iarasi o treaba urata cu tarifele de roaming. Au fost eliminate si operatorii spun ca ai de exemplu traficul de internet inclus si in roaming insa directiva UE spune ca operatorii trebuie sa ofere un anumit plafon pentru roaming UE care sa nu fie considerat abuziv de catre operator si sa justifice strict cazul in care pleci in vizita. Daca stai deja 2 luni cu cartela de romania in franta, operatorul din romania va incepe sa te taxeze suplimentar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.