Jump to content
POLITISTI.ro

Programarea online pentru inmatriculare

Snwbdl

Recommended Posts

Buna ziua, 

va rog sa ma ajutati in problema de mai jos. Am realizat o programare online la serviciul de inmatriculari auto, pentru care am primit confirmare. Dupa ceva timp am observat ca in confirmarea primita pe mail lipsesc 2 cifre din VIN-ul masinii  (nu stiu cum s-a intamplat deoarece am verificat de mai multe ori inaintea trimiterii).

Intrebarea mea este programarea mai este valabila? Cand ma voi prezenta la serviciul de inmatriculari, voi fi respins din aceasta cauza? Adica, cu alte cuvinte, trebuie facuta alta programare? 

Va multumesc in avans.

• Moderator

În România autovehiculele nu se înmatriculează la poliţie de mai bine de 15 ani. Poliţia Română nu mai are absolut nicio legătură cu înmatricularea ori radierea din circulaţie a vehiculelor încă din anul 2002. Aceste activităţi sunt desfăşurate de funcţionari publici din cadrul Serviciilor Publice Comunitare, care au fost infiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene.

buna ziua , am o programare online auto pentru inmatricularea masinii pe care am cumparat - o , facuta de o alta persoana pentru masina mea , deci nu e facuta programarea pe numele meu ....Ce trebuie sa fac? merge asa .....nr de sasiu este corect ,doar ca nu e programarea facuta pe numele meu . E vreo problema ??? Cine ma poate ajuta cu un raspuns ?! 

multumesc 

• Marius changed the title to Programarea online pentru inmatriculare

Va rog sa cititi postarea de mai sus, a colegului meu Marius.Va puteti adreasa Serviciului Public Comunitar,pe raza judetului in care aveti domiciliul,in scris,online sau telefonic !

• 2 weeks later...

Buna seara,pe data de 10.04.2017 am cumparat o masina,fostul propietar a scris pe spatele talonului instrainat catre mine,deoarece nu au fost locuri disponibile pt transcrierea pe numele meu , cele 30 de zile prevazute in regulament au trecut , voi platii amenda cand o sa merg sa imi inscriu masina?

• 2 years later...

Bună ziua! Am vrut sa fac o programare online pentru înmatricularea unui autovehicul dar nu am primit niciun mail de confirmare. Cum aflu daca sa luat în considerare cererea? Programarea este făcută pe numele Bardas Adrian Vasile pentru data de 23 decembrie 2019 ora 10:30 

• Moderator

Bună ziua! Cu regret trebuie sa va anunțăm ca Politia Romana nu are în atribuții înmatricularea autovehiculelor, motiv pentru care nu va putem oferi informații referitoare la problema dumneavoastră. Va îndrumam sa va adresați Instituției Prefectului - DRPCIV din localitatea unde ați făcut programarea pentru detalii suplimentare. Cu speranța că v-am fost de folos, va dorim o zi excelenta! 

• Upvote 2