Jump to content
POLITISTI.ro

Puncte suspedare + permis suspendat pentru alta abatare


kopak

Recommended Posts

Salutare,

Situatia e dupa cum urmeaza. Am avut permisul suspendat pentru o abatere timp de o luna. Abaterea a trecut, am ridicat permisul in aprilie. Astazi vine un domn politist acasa, eu nu eram, si le explica parintilor ca am adunat 15 puncte si trebuie sa ma prezint cu permisul pentru a fi suspendat o luna.

Intrebarea e, se poate asa ceva? Legislatia spune clar ca dupa ce ti se suspenda, se anuleaza orice punct pe care il aveai inainte. Deci teoretic eu sunt pe 0 acum, avand permisul de abia restituit. Cum pot sa fiu suspendat iar o luna pentru puncte?

As dori un raspuns avizat sau cineva care a trecut prin asta si fara pareri/opinii etc.

Multumesc

Edited by kopak
Link to comment

Ma refer la faptul ca nu m-ar ajuta sa fie un raspuns de genul: "eu cred ca asa ar trebui sa fie sau nu". Ci un raspuns de genul: asta e legislatia sau eu am patit tot asta si s-a intamplat asta. Am cautat in legislatie insa nu gasesc niciun articol care sa se refere fix la aceasta situatie. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.