Jump to content
POLITISTI.ro

Am imprumutat un Playstation 4 unui amic


onixcoin

Recommended Posts

Buna ziua! 

 

Am imprumutat acum o luna unui amic un joc Playstation 4 pentru ca sa se joaca cat timp sta in tara pentru a omora plictiseala.

Dupa 2 zilea i-am cerut jocul inapoi si el a spus ca l-a pierdut. Ideea sta in felul urmator multi amici deal lui au patit acelasi lucru ca si mine, numai ca lea inapoiat dupa 1an de zile banii. Ma rog de o luna de zile sa-mi inapoieze jocul, imi tot spune ca nu are bani si tot felul de minciuni. Eu platesc rate lunar, am toate documentele necesare pentru a dovedii ca acel bun este al meu, inclusiv conversatii cu el in care il rog sa-mi inapoieze obiectele.

Ce as putea sa fac in situatia data?

Multumesc si o zi buna!

Link to comment
  • Moderator

Poţi solicita restituirea bunului de la cel căruia i-a transmis detenţia, fie printr-o acţiune civilă în procesul civil (acţiune în revendicare în temeiul prevederilor din Codul civil), fie printr-o acţiune civilă exercitată în cadrul procesului penal pornit pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere prevăzută în Codul penal.
Câţi ani ai? Eşti major?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.