Jump to content
POLITISTI.ro

Retragere plangere penala pentru distrugere

ghiumusa

Recommended Posts

buna ziua,
In noiembrie anul trecut am facut o plangere penala pentru distrugere de bunuri unei persoane care a intrat in curtea matusii mele si i-a taiat 4 pruni si 1 salcam pe motiv ca erau pe hotar si tineau umbra
am sesizat organul de politie prin aceasta plangere si matusa mea ar dori sa o retraga ;zice ca nu ar vrea sa aibe conflict cu vecinii (asta fiind unul cu mare vocatie la bautura ,sperie pe toata lumea din sat)
De la politie nu am primit nici un fel de instiintare ; stiu doar ca au fost acolo si au vazut paguba;acum el a plantat prunii si matusa mea doreste retragerea plangerii;
cum sa o formulez? ma ajutati?
multumesc mult

• Downvote 2
  • Marius changed the title to Retragere plangere penala pentru distrugere
  • Member

Du-te la politie, unde ai depus plangerea, si cei de acolo iti vor spune ce ai de facut, in functie de incadrarea juridica a celor sesizate.

• Upvote 2

Pentru viobra

Asa un  raspuns pentru cineva cu asemenea punctaj este de neluat in seama;intrebarea era alta si actiunea in alta localitate cu o matusa de 92 ani nedeplasabila; voiam doar sa trimit postal ,dar lasati ma informez in alta parte

multumesc pentru efort

• Downvote 6
  • Member

Raspunsul nu este deloc la misto sau cum mai crezi tu. Am spus sa mergi la politie, fiindca in functie de incadrarea juridica poti sau nu sa iti retragi plangerea si doar cei de acolo stiu cum aiu incadrat fapta fata de care se efectueaza cercetari. Nu pentru orice infractiune retragerea plangerii inlatura raspunderea penala. Si, in cazul in care se poate, plangerea prealabila se depune si se retrage PERSONAL sau prin mandatar, cu procura speciala.

Tu informeaza-te unde vrei si, pana una alta, multumeste-te cu raspunsurile noastre asa cum sunt ele. Daca nu consulta un avocat. El sigur te va invata mai bine, dar nu in timpul liber, asa cum o facem noi si nu gratuit.

• Upvote 2