Jump to content
POLITISTI.ro

Avans Imobiliar


CatalinD

Recommended Posts

Buna seara!

Saptamana trecuta am platit un avans de rezervare pentru un apartament intr-un imobil in constructie,am semnat un contract cu dezvoltatorul pentru ca pe data de 30.03.2017 sa semnam antecontractul.Ulterior am aflat,din antecontract,ca se va intarzia cu actele pana in martie anul viitor si cu posibilitate nelimitata de finalizare ceea ce este in dezavantajul meu si i-am cerut sa mergem la notarul ales de noi sa semnam actele si el nu a fost de acord.Eu vreau sa ma retrag din afacerea asta dar nu vreau sa pierd nici cei 500 de euro platiti.
 

Link to comment
33 minutes ago, CatalinD said:

Postarea nu a fost completa!

Saptamana trecuta am platit un avans de rezervare pentru un apartament,prezentat de un asociat al dezvoltatorului,intr-un imobil in constructie.Am semnat un contract de rezervare cu dezvoltatorul pentru ca pe data de 30.03.2017 sa semnam antecontractul.Ulterior am aflat,din antecontract,ca se va intarzia cu actele pana in martie anul viitor si cu posibilitate nelimitata de finalizare ceea ce este in dezavantajul meu si i-am cerut sa mergem la notarul ales de noi sa semnam actele si el nu a fost de acord.Eu vreau sa ma retrag din afacerea asta,dar nu vreau sa pierd nici cei 500 de euro platiti.

Am vorbit cu asocatul dezvoltatorului si el mi-a spus de ieri, 28.03 ca azi imi va inapoia banii ,chiar daca dezvoltatorul nu va fi de acord.Azi l-am sunat si imi spune ca mi-i va da maine.Eu tind sa nu-l cred si de aceea am nevoie de o parere daca mai pot face ceva sa nu pierd banii.

Mentionez ca am dorit sa ne alegem noi notarul ei nu au fost de acord si ca exista  doua clauze: daca cumparatorul se razgandeste pierde avansul ,iar daca vanzatorul se razgandeste inapoiaza dublul avansului.Eu imi vreau doar banii mei.
 

 

Edited by CatalinD
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.