Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna seara!

Saptamana trecuta am platit un avans de rezervare pentru un apartament intr-un imobil in constructie,am semnat un contract cu dezvoltatorul pentru ca pe data de 30.03.2017 sa semnam antecontractul.Ulterior am aflat,din antecontract,ca se va intarzia cu actele pana in martie anul viitor si cu posibilitate nelimitata de finalizare ceea ce este in dezavantajul meu si i-am cerut sa mergem la notarul ales de noi sa semnam actele si el nu a fost de acord.Eu vreau sa ma retrag din afacerea asta dar nu vreau sa pierd nici cei 500 de euro platiti.

• Moderator
Publicat

Îţi urăm succes!

Întrebarea mea este ce doreşti de la noi?

Publicat (modificat)
33 minutes ago, CatalinD said:

Postarea nu a fost completa!

Saptamana trecuta am platit un avans de rezervare pentru un apartament,prezentat de un asociat al dezvoltatorului,intr-un imobil in constructie.Am semnat un contract de rezervare cu dezvoltatorul pentru ca pe data de 30.03.2017 sa semnam antecontractul.Ulterior am aflat,din antecontract,ca se va intarzia cu actele pana in martie anul viitor si cu posibilitate nelimitata de finalizare ceea ce este in dezavantajul meu si i-am cerut sa mergem la notarul ales de noi sa semnam actele si el nu a fost de acord.Eu vreau sa ma retrag din afacerea asta,dar nu vreau sa pierd nici cei 500 de euro platiti.

Am vorbit cu asocatul dezvoltatorului si el mi-a spus de ieri, 28.03 ca azi imi va inapoia banii ,chiar daca dezvoltatorul nu va fi de acord.Azi l-am sunat si imi spune ca mi-i va da maine.Eu tind sa nu-l cred si de aceea am nevoie de o parere daca mai pot face ceva sa nu pierd banii.

Mentionez ca am dorit sa ne alegem noi notarul ei nu au fost de acord si ca exista  doua clauze: daca cumparatorul se razgandeste pierde avansul ,iar daca vanzatorul se razgandeste inapoiaza dublul avansului.Eu imi vreau doar banii mei.

Modificat de CatalinD
  • Moderator
Publicat

Şi care e legătura cu poliţia ori cu poliţiştii? Ce treabă are poliţia în această problemă? 

Publicat

Puteai sa-mi spui din prima ca nu are nici o legatura aceasta problema cu politia si iti multumeam pentru raspuns.

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Exact asta te-am întrebat de la bun început, dar nu ai înţeles.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.