Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0
razvanttt

Dispozitie predare permis dupa cativa ani

Question

razvanttt

Buna ziua! E legal ca dupa mai mult de 5 ani sa-mi fie suspendat permisul auto? Am primit pe 22.03.2017 dispozitie de la Serviciul Rutier precum ca trebuie sa predau permisul in 5 zile pe motiv ca pe 24.02.2012 mi-a fost respinsa plangerea contraventionala irevocabil. In plus mi s-au mai adaugat 30 zile la cele 30 initiale pentru fapta comisa. Hotararea judecatoreasca nu mi-a fost trimisa acasa, este disponibila doar online si m-am reprezentat singur in instanta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
Ads24

Salut....eu sunt plecat in Spania de la inceputul anului pe 25 Mai mi a venit acasa o citatie ca mi se suspenda dreptul de a conduce pe o perioada de 120 pentru un radar care l am luat pe 22.08.2015....intrebarea mea este : daca nu am putut sa ajung in tara sa predau permisul suspendarea se aplica ? Sau trebuie sa ajung in tara sa l predau mentionez ca in citatie nu mi se spune ca trebuie sa ma prezint la sectia de politie....

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
Cocio

Saluta. 

Am fost și eu astăzi fericitul câștigător a unei suspendări de 30 de zile a permisului pentru o asa zisa neacordare de prioritate. 

Situația sta în felul urmator:eu făcea stânga și evident ca am trecut pe verde; pe strada unde am întrat este trecere de pietoni și semafor foarte putin vizibil) cel de pietoni). Când am eram după jumătatea trecerii de pietoni s-a pus verde la pietoni și da am trecut. La nici 2 metrii un agent m-a oprit și deznodământul îl înțelegeți. Acum întrebarea mea este :atât timp cât eu eram trecut de jumătatea trecerii de pietoni trebuia sa opresc? E ok sa opresc pe trecere? Aaa și era sa uit în acel moment pietonii au pus piciorul pe trecere.

O părere avizata? 

Și inca un aspect important după ce depun contestatie și sa spunem ca pierd trebuie sa predau permisul în 15 sau 30 de zile? 

 

Multumesc mult de ajutor, 

 

Ciprian 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • Aflorei
   By Aflorei
   Buna ziua.... in anul 2015 am fost oprit de un echipaj de politie si sa constatat ca nu aveam permis.....m.i sa intocmit dosar penal...in luna decembrie 2015 am obtinut permisul de conducere...m.au judecat in anul 2017 luna februarie si m.i sa dat 8 luni cu suspenare si 2 ani perioada de incercare iar  instanta nu mi.a anulat perimisul dar m.i la anulat politia rutiera(specific nu cunoasc asa de bine legile)nu m.ia venit hartie acasa sa predau permisul!!!ce raspuns imi puteti da va rog??!! acum cu permisul in buzunar de exemplu il pot schimbat in anglia si pot circula cu el???multumesc pentru intelegere!!
  • SimpleCitizen
   By SimpleCitizen
   Buna ziua domnilor!
   Am cumparat o tricicleta micuta (exact ca cea din imaginea atasata) bunicului. Va rog sa ma ajutati cu precizarea incadrarii ei fiindca nu stiu daca trebuie s-o inmatriculez sau bunicul o sa aiba nevoie de orice fel de permis pentru conducerea. Precizez ca are motor electric de 250w si viteza limitata la 25km/h.
   Multumesc pentru ajutorul!

  • costeamihai
   By costeamihai
   Buna seara,
   tocmai ce mi-am facut cont pe acest forum pentru a va solicita ajutorul. Sper ca am postat in ramura corecta si nu deranjeaza pe cineva.
   Sun interesat daca eu, persoana cu handicap mediu permanent (grad III - adica cea mai usoara forma de handicap) am dreptul de a solicita permisul de port arma pentru auto-aparare? Probabil conteaza si forma de handicap. Handicapul este de tip fizic, mai exact am ramas cu, cotul mainii drepte blocat intr-o pozitie fixa in urma unui accident auto. Ca sa fac o gluma, sunt stangaci.
   Dat fiind faptul ca am destul de multi bani in posesie in cea mai mare parte a timpului m-ar interesa cu ardoare daca am dreptul legal de a detine o arma cu bile de cauciuc sau tub de oxigen pentru auto-aparare.
   Va multumesc,
   Cu stima,
   C. Mihai
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.