Jump to content
POLITISTI.ro

Dispozitie predare permis dupa cativa ani


razvanttt

Recommended Posts

Buna ziua! E legal ca dupa mai mult de 5 ani sa-mi fie suspendat permisul auto? Am primit pe 22.03.2017 dispozitie de la Serviciul Rutier precum ca trebuie sa predau permisul in 5 zile pe motiv ca pe 24.02.2012 mi-a fost respinsa plangerea contraventionala irevocabil. In plus mi s-au mai adaugat 30 zile la cele 30 initiale pentru fapta comisa. Hotararea judecatoreasca nu mi-a fost trimisa acasa, este disponibila doar online si m-am reprezentat singur in instanta.

Link to comment
  • 1 year later...

Salut....eu sunt plecat in Spania de la inceputul anului pe 25 Mai mi a venit acasa o citatie ca mi se suspenda dreptul de a conduce pe o perioada de 120 pentru un radar care l am luat pe 22.08.2015....intrebarea mea este : daca nu am putut sa ajung in tara sa predau permisul suspendarea se aplica ? Sau trebuie sa ajung in tara sa l predau mentionez ca in citatie nu mi se spune ca trebuie sa ma prezint la sectia de politie....

Link to comment

Saluta. 

Am fost și eu astăzi fericitul câștigător a unei suspendări de 30 de zile a permisului pentru o asa zisa neacordare de prioritate. 

Situația sta în felul urmator:eu făcea stânga și evident ca am trecut pe verde; pe strada unde am întrat este trecere de pietoni și semafor foarte putin vizibil) cel de pietoni). Când am eram după jumătatea trecerii de pietoni s-a pus verde la pietoni și da am trecut. La nici 2 metrii un agent m-a oprit și deznodământul îl înțelegeți. Acum întrebarea mea este :atât timp cât eu eram trecut de jumătatea trecerii de pietoni trebuia sa opresc? E ok sa opresc pe trecere? Aaa și era sa uit în acel moment pietonii au pus piciorul pe trecere.

O părere avizata? 

Și inca un aspect important după ce depun contestatie și sa spunem ca pierd trebuie sa predau permisul în 15 sau 30 de zile? 

 

Multumesc mult de ajutor, 

 

Ciprian 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.