Jump to content
POLITISTI.ro

Predare permis deja retinut


vodivic

Recommended Posts

Buna ziua, in iunie 2016 mi s-a retinut permisul , am facut contestatie si l-am recuperat..am avut ultimul proces pe 23 februarie 2017 pe care l-am pierdut (am aflat de pe internet rezultatul, nu m-am prezentat)..problema este ca in data de 16 februarie mi s-a retinut din nou pt neacordare de prioritate pe o luna de zile incepand din 26 februarie..intrebarea mea este : cum trebuia sa procedez cu predarea permisului in urma pierderii procesului in conditiile in care nu m-a venit nici o decizie acasa iar permisul este deja retinut pt o alta incalcare a regulor?

iar acum pe 26 martie se implinesc cele 30 de zile ..pot sa imi iau permisul inapoi si sa astept decizia? se prelungeste automat perioada de retinere? pot sa merg la politie fara decizie? multumesc

 

Link to comment
  • Marius changed the title to Predare permis deja retinut

Nu mai predai nimic. Mergi la Poliția Rutieră care te are în evidență să iți clarifici situația pentru că altfel riști să fii prins conducând, să nu ai acest drept, și să-ți fie întocmit dosar penal. Dacă ai pierdut procesul și nu ai predat permisul în cele 45 de zile de la pronunțare (cele 30 de zile în care ai dreptul la apel, dacă nu faci se consideră că nu mai continui și de atunci ai 15 zile să predai permisul), mai stai o lună. Cu cele 30 de zile de la neacordare, sunt 90. Deci... Mergi la poliție și interesează-te că e groasă.

Link to comment

genessys30 permite-mi sa fac o completare la raspunsul tau. Apelul se face in termen de 30 zile de la comunicarea deciziei Instantei si de aici incolo curge raspunsul tau. multumesc

Link to comment
  • 1 year later...

Mi sa reținut permisul pt o perioada de 30 de zile, neacordare de prioritate în intersecție din București eu sant din Ilfov și nu am avut actele la mine. Întrebarea e unde merg sa depun permisul și de unde îl ridic. Mulțumesc. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.