Gratiela92 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Buna ziua , am nevoie de ajutorul Dvs , am o nelămurire . Locuiesc in Anglia și dețin un permis de conducere provizoriu . As dori sa știu dacă as putea sa conduc cu acesta in România ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bestiuta Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 s3rgiu Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Daca vei fi depistata conducand autovehicule pe teritoriul Romaniei, cu permisul de conducere provizoriu emis de autoritatile din Marea Britanie, o sa iti fie intocmit un dosar de cercetare penala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gratiela92 Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 Va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Djwhistyle Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Buna Seara. Am si eu o nelămurire. Am un Permis Provizoriu de Anglia. M-ar interesa sa stiu daca pot conduce moped cu el de 125cc sau 150cc. Mentionez faptul ca permisul nu este singurul lucru care il am. Am facut scoala in Anglia de mopede si mi sa eliberat un Certificat cum ca am facut scoala la ei si am trecut. Pe certificat de asemenea scrie ( in Engleza ), ca am trecut scoala si ca am categoria A. Intrebarea mea este, : Pot conduce si in Romania mopede pana in 150cc ? Multumesc Anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted November 12, 2019 Moderator Share Posted November 12, 2019 Permisele provizorii ori temporare, sau orice alte certificate de acest fel eliberate în străinătate nu sunt recunoscute nici la nivel european şi nici internaţional. Din acest motiv, asemenea documente provizorii se eliberează cu o valabilitate restrânsă doar pentru teritoriul autorităţii emitente. În cazul depistării unui conducător auto cu un asemenea permis pe teritoriul României se întocmeşte un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă pentru care persoana respectivă riscă o pedeapsă cu închisoarea până la la 5 ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alexandra1999 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 La noi in tara se poate sa avem permis provizoriu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Vali9428 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Buna ziua,am si eu o intrebare.Este posibil ca permisele din romania sa fie provizionale Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Madalin94 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Buna ziua ,am si eu un prieten care circula in Romania cu permis provizoriu de Anglia,are dreptul sa conduca cu un permis provizoriu in Romania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daniel0 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Buna as avea o întrebare,se poate preschimba un permis de UK learner driving licence adică de începător in Romania,cum se procedează cel mai bine,pentru a evita de dosar penal și etc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Membru Roby Posted January 4, 2021 Membru Share Posted January 4, 2021 Cel mai bine ar fi ca tu sa te asiguri ca ai dreptul deplin de a conduce autovehicule în România. Nu mai încercați cu șmecherii d-astea ieftine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daniel0 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 multumesc pentru răspuns,să aveți un an nou binecuvântat de Dumnezeu și belșug în casa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dpcpd Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Buna ziua, Am schimbat de curand permisul meu de conducere romanesc cu unul elvetian in Zurich. Se pare ca autoritatile Elvetiane mi-au emis un permis "de proba" cu valabilitate pana in decembrie 2023 (aici la examen par sa fie mai putine probe decat in Romania), data pana la care ar trebui sa fac un curs suplimentar, dupa care permisul permanent ar fi emis dupa decembrie 2023. As dori sa stiu daca in Romania se poate conduce legal cu acest permis "de proba" primit in Elvetia. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Gratiela92
Buna ziua , am nevoie de ajutorul Dvs , am o nelămurire . Locuiesc in Anglia și dețin un permis de conducere provizoriu . As dori sa știu dacă as putea sa conduc cu acesta in România ?
12 answers to this question
Recommended Posts