Jump to content
POLITISTI.ro

Sondaj pentru stabilirea weekend-ului în care va avea loc întâlnirea  

20 members have voted

1. 1. În care weekend doriţi să aibă loc întâlnirea Poliţişti.ro 2017?

• 15 - 17 septembrie
    • 22 - 24 septembrie
    • 20 - 22 octombrie

Recommended Posts

Va salut! Daca anul trecut nu am reusit sa ne intalnim, poate reusim sa o facem anul acesta. Ce spuneti? Ne mobilizam un pic? Chiar as vrea sa ne intalnim, sa mai stam de vorba. Propun ca locatie municipiul Brasov.

• Upvote 6
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • Member

Si eu as vrea, astept propuneri cu data si daca nu se suprapune cu cele 4 nunti la care trebuie sa mai particip anul asta, vin.

Propun ca perioadă de întâlnire 15-17 septembrie sau 20-22 octombrie, iar ca loc de întâlnire, zona Braşovului, deoarece se află în centrul ţării, dar şi pentru faptul că în municipiul Braşov există un poligon de tragere cu arma.
Ori, sunteţi bineveniţi la noi în oraş, chiar dacă este mai în sud-est.

• Like 1
  • Upvote 4
  • Member

Daca pica in 22 octombrie-ziua mea :)) , va fi nenorocire.

Edited by BogdanAlx
  • Member

Daca nu mai are nimeni alte propuneri, ar fi util sa se puna la vot, cele doua propuneri ale lui Sache... Eu sunt pentru perioada 20-22 octombrie.

• Moderator

Done!
Am adăugat sondajul. Dacă mai sunt şi alte propuneri, nu ezitaţi să le postaţi şi le adăugăm. Rugămintea e să voteze doar cei care participă.

• Like 1