Jump to content
POLITISTI.ro

Politistii pot avea 2 joburi?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

E doar o opinie a ANI, imi garantatezi d-ta ca daca obtin alte venituri nu voi fi tras la raspundere ? Nu cred . Nu vad ca ANI sa-mi apere cauza in cazul unui conflict de interese ! Plictiseala mare pe la voi....canicula...mare.... hotel ....Atasati si un punct de vedere al SNPPC sau....frige ?

Modificat de innuendo
Publicat

gigabyte , innuendo are dreptate. Poate cineva sa spuna cazuri oficiale? Ce am putea face inafara meseriei de profesor de sport sau cantaret de muzica pupulara ca poate unii dintre noi nu avem inclinatii spre asa ceva? Daca tot ai deschis acest topic poate ne poti spune si niste meserii pe care le-am putea practica nu doar puncte de vedere si interpretari dupa anumite legi pentru ca dupa cum se vede legea o interpreteaza fiecare cum vrea.

Cu respect ;)

• Apreciez 2
Publicat

buna ziua. sunt politist si as dor sa stiu daca s-a schimbat ceva la statutul politistului , in sensul in care as dori sa-mi gasesc si un alt job. daca aveti vreo noutate in acest sens va rog sa mi-o comunicati si mie la adresa ivan_militzian@yahoo.com

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.