Jump to content
POLITISTI.ro

Blocarea circulatiei unui tramvai


paturan

Recommended Posts

Am parcat regulamentar dar coltul masinii era prea in afara si tramvaiul care face o curba a putut trece doar primul segment , restul nu avea loc pt ca fiind curba corpul dintre osii are nevoie de mai mult spatiu . Astfel am blocat tramvaiul pt 1 ora. Mi-a fost suspendat dreptul de conducere imediat fara acordarea unei perioade de circulatie si fara a se mentiona perioada de suspendare si fara a primi amenda .A trecut deja 7 zile si nu m-a contactat politistul care face cercetarea penala . Cum pot sa urgentez inceperea cercetarii penale pt ca sant sigur ca nu voi primi NUP ?  

Link to comment

Vei fi contactat de un polițist de la cercetări penale care te va chema să dai o declarație. Mai departe, vei afla de la el. Iar pe viitor, caută să parchezi regulamentar în așa fel încât tramvaiele să poată circula. Vezi că vei avea probleme și cu cei de la Regia respectivă de transport care îți vor cere despăgubiri.

 

Link to comment

Va multumesc pt amabilitatea raspunsului. Este de bun "augur" daca incerc printr-o vizita in sediul Udriste sa identific politistul care a primit dosarul meu ? 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.