Jump to content
POLITISTI.ro

Comunicare - A stationat neregulamentar in statia destinata taxi

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Am primit prin posta o comunicare din partea Primariei Municipiului Bucuresti - Politia Locala - Directia Generala de Politie Locala si Control in care imi este adus la cunostinta ca autoturismul a fost stationat neregulamentar in statia destinata taxi, semnalizata si marcata corespunzator.

Acum, eu vreau sa ma prezint, dar nu imi este clar unde. La Primaria Sector 2 pe raza careia a avut loc stationarea? La Sectia de Politie de care apartin eu?  La Sectia de Politie unde a avut loc stationarea neregulamentara?

Am stationat intradevar in statia de taxi... zilnic. Pentru ca este in fata scarii mele de bloc... dar e foarte mare si goala seara... si nu gasesc loc de parcare altfel. (langa magazinul Obor, spre colentina)

Multumesc,

• Marius a modificat titlul în Comunicare - A stationat neregulamentar in statia destinata taxi
  • Moderator
Publicat

Şi ce vrei de la noi? 
Confunzi poliţiştii din cadrul Poliţiei Române cu gardienii locali ai primăriilor, aşa-zis "poliţiştii" locali. Mergi la Primărie şi interesează-te despre posibila sancţiune pentru staţionare neregulamentară.

• Apreciez 3
Publicat

In regula, asa o sa fac. Am crezut ca sunt politisti in toata regula oamenii de la Primarie.

Multumesc,

Publicat

"Oamenii de la primarie" sunt niste impostori, sunt niste indivizi care se cred altveva decat sunt, si anume niste gardieni. Localii nu au fost si nu sunt politisti, nu au avut si nu au nicio legatura cu MAI sau cu Politia Romana! Sunt niste simpli angajati ai primariilor, iar denumirea de "politie" o folosesc pentru a induce populatia in eroare si pentru a avea oarece autoritate. In realitate sunt niste pacalici, fara nicio pregatire in domeniu! Localii nu ar trebui sa existe!

Se aude si acolo, sus, la MAI? Cat o sa mai tolerati ca niste indivizi sa foloseasca denumirea de "politie", fara drept?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.