Jump to content
POLITISTI.ro

sticker fosforescent legal sau nu?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

As vrea sa pun pe luneta spate un sticker sau mai multe din autocolant fosforescent ... adica ziua este alb si noaptea devine acel verde (sau bleu) fosforescent. Am atasat cateva poze informative pentru a se vedea despre ce material este vorba.  Ma intereseaza strict aspectul legal si  articolul care eventual interzice asa ceva. Nu ma intereseaza alte pareri gen " ca e cocalaresc, ca de ce ai pune asa ceva, ca etc. Va multumesc!

banda-fosforescenta-luminoasa-autoadeziva-glow-turquoise.jpg

Modificat de sslancer
Publicat

ma gandeam ca cineva ar putea fi mai profesionist pe aici ... imi pare rau ca am apelat la dumneavoastra ... ce legatura are faptul daca am permis cu acest lucru? voiam doar sa vad o interpretare a politistului rutier in aceasta problema, in situatia in care in oug195 nu se specifica nimic expres in acest caz  ... scuze se pare ca am gresit forumul ... 

• Displace 5
Publicat

E cocalaresc ... de ce ai pune asa ceva?

• Apreciez 2
Publicat

nu influenteaza vederea in spate  ... in mare cam un 30x20 cm in partea superioara si pe lateralul lunetei  ... 

Publicat (modificat)

nasol .. pentru asta imi trebuie acte si tinuta corespunzatoare ... eventual si girofar pe masina 

Modificat de sslancer
  • Displace 8
  • Membru
Publicat

Macar cei care au tinuta corespunzatoare si girofar pe masina stiu ca se scrie fluorescent, nu fosforescent!

Asa ca foloseste cu incredere sticker-ul indicat de colegi mai sus!

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Aici avem un exemplu elocvent al cocalarului agramat şi plin de ifose, care nu are niciodată respect pentru nimeni şi nimic, pentru că îi lipsesc primii şapte ani din viaţă.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.