Jump to content
POLITISTI.ro

Ce sanctiune as risca ?


bogdancr

Recommended Posts

Buna seara, 

 

Saptamana trecuta am patit un incident in trafic. Nu am pastrat dinstanta fata de masina din fata si datorita faptului ca drumul era acoperit de gheata nu am reusit sa franez la timp. Masina din fata a oprit brusc desi exista semn de oprirea interzisa (ma intreb daca nu are si el o parte din vina in accident). 

La fata locului am facut o constatare amiabila dar acasa am observat ca acesta nu a semnat unde trebuie, a semnat alaturi din greseala (in locul unde se mentioneaza observatiile a semnat). Am copiile dupa asigurarea lui, permis si CI. Mentionez ca pe amiabila am scris ca a fost vina mea. 

Pentru a nu mai merge la politie i-am dat o suma de bani sa-si faca bara care era putin afectata, amiabila am facut-o doar sa ma asigur ca eu imi pot repara masina la service.

Vreau sa va intreb ce se intampla daca intre timp el a mers la politie ? Mai este valabila acea amiabila care nu e semnata cum trebuie de catre el ? 

SI daca nu mai este valabila eu ce suspendare de permis risc ? Mentionez ca am mai avut inca 30 de zile in septembrie. Amenda nu este o problema, dar suspendarea da. Presupun ca iau 90 de zile plus inca 30 "bonus".

 

Multumesc.

Edited by bogdancr
Link to comment

I-ai dat bani ca să-și repare mașina și ai făcut și amiabila în care recunoști că ești vinovat ( nu că nu ai fi)?!!:doh: Mare este grădina ta Doamne!!!! Ăla-și face mașina pe amiabilă și rămâne cu banii dați de tine iar tu o să-ți faci mașina cu banii tăi.:)) Sau erai un pic „ ciupit” și i-ai dat banii ca să tacă?:hmmmt:

Edited by iav
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.