Jump to content
POLITISTI.ro

Accident lovitura fata-spate


Cristian240696

Recommended Posts

Buna ziua!In urma cu 3 saptamani am avut un mic incident cu un sofer.Eram pe o alee ingusta unde erau parcate masini si pe o parte si pe alta.O masina venea din sens opus si am fost nevoit sa opresc avand si o masina in spatele meu.Soferul care venea din sens opus nu avea loc sa treaca asa ca am lasat putin ambreiajul (cred ca a fost mai putin de 5cm) si am atins masina din spatele meu.Astazi ma suna domnul care era in spatele meu si imi cere pagube.Mai este posibil ca Politia sa intervina in acest caz?

Ce ar trebui sa fac?a cui este vina?eu cred ca este vina celui din spate pentru ca nu a respectat distanta.Multumesc frumos,astept raspunsuri

 

Edited by Cristian240696
Link to comment
  • Marius changed the title to Accident lovitura fata-spate

Cristian240696, am impresia că vrei să vezi dacă ține varianta cu „ mașina a plecat fără voia mea”. Ai zis că ai „ lăsat ambreiajul” ( moment în care orice autovehicul cu cutie manuală, dacă este cuplat într-o viteză, se pune în mișcare) și nu că „am apăsat”( moment în care legătura dintre cutia de viteze și motor este întreruptă, iar autovehiculul, dacă este oprit pe un plan drept nu se mai deplasează).

Da poliția poate iterveni în acest caz. Vă ia la amândoi permisele, dacă nu v-ați înțeles amiabil și nu ați declarat accidentul la poliție.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.