Am tot cautat pe internet, inclusiv pe acest forum si nu am gasit raspunsul inca asa ca apelez la dvs.
Exista undeva stiuplat faptul ca incadrarea in prima functie dupa absolvirea facultatii (facultate ce nu apartine MAI, insa scolarizeaza in beneficiul ministerului) se face conform studiilor si SPECIALZARII?
PS: fisa postului desi contine sintagmele "studii tehnice, ingineresti, samd", activitatile cuprinse acolo sunt total pe langa specializare.
Question
justanotherman
Buna seara!
Am tot cautat pe internet, inclusiv pe acest forum si nu am gasit raspunsul inca asa ca apelez la dvs.
Exista undeva stiuplat faptul ca incadrarea in prima functie dupa absolvirea facultatii (facultate ce nu apartine MAI, insa scolarizeaza in beneficiul ministerului) se face conform studiilor si SPECIALZARII?
PS: fisa postului desi contine sintagmele "studii tehnice, ingineresti, samd", activitatile cuprinse acolo sunt total pe langa specializare.
Va multumesc
Edited by justanothermanAdaugare info
Top Posters For This Question
13
8
4
2
Popular Days
Jan 29
5
Feb 2
4
Feb 7
4
Jan 28
4
Top Posters For This Question
justanotherman 13 posts
iav 8 posts
Elvis 4 posts
Ben 2 posts
Popular Days
Jan 29 2017
5 posts
Feb 2 2017
4 posts
Feb 7 2017
4 posts
Jan 28 2017
4 posts
Popular Posts
iav
Probabil tancuri și auto, dar lucrează la investigații criminale pe furturi din auto.
Elvis
Diferenta este ca ei au ramas si tu ti-ai dat demisia. Chiar nu intelegi ? Ai stat 8 anisori si brusc ti-a venit asta cu demisia. Iar acum cauti cadrul legislativ sa nu platesti niste bani. Iti spun e
Elvis
Iti doresc sa castigi in instanta, nu ma incalzeste cu nimic ca o sa dai tu niste bani ! Nu ma ajuta cu nimic. Nu am sustinut si nu sutin demisiile din politie ale politistilor cu functii de executie.
Posted Images
29 answers to this question
Recommended Posts