africanu Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 va salut! poate sa imi spuna cineva cum e organizat SSIR-ul? sunt curios ce functii si ce program de lucru au ofiterii in acest serviciu! va multumesc! 3 Link to comment
0 MDDaniel Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 va salut! poate sa imi spuna cineva cum e organizat SSIR-ul? sunt curios ce functii si ce program de lucru au ofiterii in acest serviciu! va multumesc! Zau?! Si cine crezi dumneata ca o sa-ti spuna asa ceva aici ..?? Nu vrei sa ti zica si unde locuiesc...Dumnezeule ce tupeu au unii...!! 2 Link to comment
0 Dan Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Vezi ca s-a mai discutat foarte mult pe acest subiect. Verifica intai cu Google cautare personalizata in partea dreapta sus. Altfel vom relua aceleasi discutii la nesfarsit in loc sa dezbatem alte subiecte mai noi si mai interesante. Citeste deasemenea si Regulamentul inainte de a mai posta. Link to comment
0 dorian Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 (edited) Curiozitatea a omorat pisica. Edited July 10, 2011 by dorian Link to comment
Question
africanu
va salut! poate sa imi spuna cineva cum e organizat SSIR-ul? sunt curios ce functii si ce program de lucru au ofiterii in acest serviciu!
va multumesc!
3 answers to this question
Recommended Posts