Jump to content
POLITISTI.ro

Examene pentru politisti

IonutPa

Recommended Posts

Buna seara. Am participat pentru admiterea din sursa externa in aceasta toamna si am fost admis. Am intrat pe rural la un post de politie la 25km distanta de localitatea mea. Am inteles ca vom da un examen auto din 6 in 6 luni, iar daca nu il vom promova nu vom putea conduce masina de serviciu. De asemenea, am inteles ca politstii sustin un examen psihologic din 3 in 3 ani. Si probe sportive in fiecare an. Chiar atatea examene dau politistii ? 

Puteti sa ma ajutati cu informatii pentru ca voi aveti experienta si lucrati in domeniu de ani buni. Multumesc frumos! 

On 16.01.2017 at 18:40, IonutPa a scris:

Chiar atatea examene dau politistii ?

Da, chiar atatea sunt! Acestea fac parte din pregatirea continua a politistilor.
Daca ai fi urmat cursurile unei scoli de agenti de politie ai fi fost obisnuit cu examenele!

Credeai că ai scăpat de examene?! să vezi câte dau elevii din școlile de agenți, dar , nu ai de unde să știi, pentru că ai venit pe „ ruta ocolitoare”.

OviS, acum psiho se dă la trei ani, testarea privind cunoașterea regulilor de circulație, se dă în fiecare an.

On 1/16/2017 at 8:40, IonutPa a scris:

nu il vom promova nu vom putea conduce masina de serviciu

Da. Dacă nu promovezi acest examen, „nu mai mergi călare”, te dai jos din „șa” și mergi pe piciorușe. Pa,autospecială, respectiv sirenă și girofar.

On 1/16/2017 at 8:40, IonutPa a scris:

Puteti sa ma ajutati cu informatii

Ce informații vrei?

iav si pana acum nu tot din 3 in 3 ani se dadea psihologicul? e acelasi ca la examen sau difera? 

iav daca poti sa-mi spui toate examenele pe care le vom da de acum inainte in fiecare an. Si ce se intampla daca nu le promovam.

Psiho se dădea anual, pentru atestat.

Primul examen, va fi cel de definitivare în profesie. Dacă-l pici spui „pa” uniformei de polițist. Alte examene ( pregătire de specialitate, tragere, pregătire fizică) le vei da trimestrial. Rezultatele la aceste testări, sunt luate în calcul la acordarea calificativului anual. La două calificative consecutive de „ corespunzător”, spui „pa” uniformei de poliție.

• Upvote 1

#iav am inteles ideea. Deci, trebuie sa ma pregatesc continuu atat pe partea de teorie, cat si pe cea fizica. In urmatoare 3 luni voi incerca sa asimilez cat mai multe si sper sa ajung cat mai sus in cariera. 

Multumesc pentru informatii. 

O să vezi, că la cât de repede se schimbă legile în România pregătirea profesională,este prioritară,dacă nu vrei să facă „bâză” hoții și avocații de tine, iar pregătirea sportivă este foarte necesară, dacă nu vrei să scoată hoții limba la tine.

• Upvote 1