Jump to content
POLITISTI.ro

Permis pe un an de zile din Cipru


Stakola89

Recommended Posts

Buna ziua,am un permis de conducere luat in Cipru cu valabilitate de un an de zile si as dori sa stiu si eu daca il pot folosi in tara pana plec inapoi.eu vin in tara doar pentru 3-4 luni. Va multumesc 

Link to comment
  • Marius changed the title to Permis pe un an de zile din Cipru
  • Moderator

Dacă permisul de conducere este eliberat de o ţară din UE, este recunoscut peste tot în Uniune şi îl puteţi folosi atâta timp cât permisul este valabil, aţi împlinit vârsta legală de la care puteți conduce un vehicul de categorie echivalentă şi permisul nu este suspendat, restricţionat sau revocat în ţara care l-a emis. Un răspuns concret nu putem să oferim din moment ce nu ştim exact despre ce model, categorii şi eventuale restricţii are acest permis de conducere.

Link to comment

Ok,multumesc pt.raspuns,permisul este unul provizoriu,dar datorita faptului k in Cipru este permis sa conduci cu cineva in masina care are permis normal,vroiam sa stiu dak si la noi in tara este aceasta lege.

Link to comment

Cand v-a fost eliberat permisul, ati primit/ati semnat documente in care era mentionat faptul ca acel permis de conducere va confera dreptul de a conduce doar pe teritoriul statului care l-a emis (la fel este si cu permisul provizoriu emis de autoritatile din Marea Britanie), plus alte cateva obligatii. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.